Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Jagoda

Powroze

Polecane posty

Gość wrozka Jagoda

Do tego potrzebuje wasze pytanie, date urodzenia oraz odrobine cierpliwosci;-)

Gość wrozka Jagoda
Ewelinko juz zaczynam, prosze o cierpliwosc

Gość annamaria21
Basia, 11.11.1987 Poproszę odpowiedź na pytanie, czy w kwietniu lub maju znajde prace?

Gość karinka dwa
co z naszym mieszkaniem? kiedy zamieszkamy na swoim? czy developer wywiaze sie z umowy? czy podjac starania o dziecko?? 28.06.1981

Gość ja poproszę bardzo...
kiedy poprawią się moje finanse i wreszcie będę zarabiać jakieś porządne pieniądze? anna, 23 lipca 85, pozdrawiam.

Gość szkolny mundurek
13.11.58.czy odniose sukces w pracy

Gość wrozka Jagoda
Ewelino, powiem tak, jestes 8 z wcielenia 6 w 4 roku osobistym, co oznacza ze mozesz miewac dylematy dotyczace samorealizacji w zyciu zawodowym, a poswieceniem sie dla rodziny. Mozliwe tez, ze zalozysz rodzine w pozniejszym wieku (jezeli jeszcze nie masz dzieci). W tym roku powinnas skupic sie na wdrazaniu w zycie planow, to bardzo dobry okres wlasnie na osiagniecie stabilizacji, prace. Karty pokazalaly, ze wlasciwie to jest to dla ciebie mily okres, jestes zadowolona, pelna odwagi i energi. Jezeli masz juz prace (co jest bardzo prawdopodobne) to mozesz liczyc na zyski i dobra passe w najblizszej przyszlosci. Jezeli czegos szukasz to bedzie jakas wiadomosc oficjalna i albo dostaniesz prace, albo chodzi tutaj o jakas pozytywna wiadomosc, np. pieniadze. Z drugiej strony, w dalszej przyszlosci widze jakie konflikty na miejscu pracy, spory, mobing, problemy komunikacyjne - bedziesz miala uczucie przeciazenia, wziecia zbyt wiele na swoje barki, co spowoduje twoje odciecie sie swiadome - i tutaj powiem abys uwazala na zmiane nastroju, moze nawet stany depresyjne. Twoje zycie uczuciowe: Z art wynika, ze w tej chwili jestes kims zafascynowanaa, ale z drugiej strony nie mozesz podjac decyzji. Moze chodzi tutaj o 2 mezczyzn ale niekoniecznie. Ta decyzja moze dotyczyc np. zerwania relacji. Wychodzi mi rowniez ttuaj jakas niezdrowa relacja, moze oparta tylko na seksie, czy cos podobnego. Jezeli chcialabys wiedziec, czy cos z tego wyjdzie to powiem, ze nie. Poznasz kogos zupelnie nowego i to bedzie ta relacja docelowa. Mozliwe, ze tego mezczyzne poznasz zagranica. Pozdrawiam i zycze powodzenia;-)

Gość vslsdd
Mogę prosić o wróżbę? Bardzo proszę Martyna, 31.12.1992rok Co czeka mnie w miłości w najbliższym czasie? Kiedy poznam faceta i stworzę z nim dłuzszy związek?

Gość Toxic Toy
ostatnio wróżyły mi tu 3 wrózki, każda powiedziala co innego, dlatego sram na wiedźmy 🖐️

Gość Rozumiejąca problem niestety
Agnieszka 14.08.1977 Co mnie czeka w tym roku w życiu uczuciowym?

Gość kobietabyk
Czy on mnie naprawde kocha i wiaze ze mna przyszlosc? Moge mu ufac? 22.04.81

Paula, 8.12.1992 za tydzień wyjezdzam do Anglii do pracy, czy powiedzie mi się tam? i czy wróce do Polski tak jak planuje?

dziekuje za powrozenie,jestem troche zaskoczona jezeli chodzi o zycie uczuciowe,bo mam stalego partnera od 7 lat i nie mam nikogo innego na horyzoncie,a sytuacja zwiazana z praca w przyszlosci,przypomina mi wydarzenia,ktore byly rok temu,mam nadzieje,ze sie nie powtorza:)rowniez pozdrawiam,milej pracy

Gość pracownik sumienny:)
Agnieszka20.08.1979 czy facet z ktorym jestem mnie kiedys zostawi dla innej? Czy urodze jeszcze dziecko? Czy znajde predko prace...? Dziekuje z gory:)

Gość malabrunetka21
co mnie czeka w milosci czy sa szanse na zwiazek z mezczyzna spod znaku blizniat? kasia 08.12.1991

Gość Jowita pyta was
23.05.1990 co będzie z moją znajomością z Tomaszem?

Gość marinmaron
Agnieszka 7 wrzesien 83 on Luka czerwiec 83, czy on bedzie tym jedynym, czy mysli o mnie tak jak ja o nim?

Gość lalus koralgol
dawid 15.11.1988 czy dziewczyna z ktora jestem to juz ta ostatnia?czy zostanie moja zona???

Gość żabkaaa
Benita 30.09.1991 Co czekam mnie w miłości , życiu uczuciowym w przyszłości ?

Gość ivetti
17.04.1988 czy szybko znajdę pracę i co czuje do mnie mój mężczyzna? dziękuję Ci:)

Gość hyhymyyhhmmmyyy
LASKA SE JAJA ROBI, A WY WIERZYCIE...

Gość wrozka Jagoda
Basia, mozliwe ze prace zaproponowal ci jakis mezczyzna. w tej chwili wyglada wszystko dobrze, ale uwazaj bo ktos moze sie wmieszac lub zle ci zyczyc. Wedlug mnie dostaniesz inna prace i to bedzie ta twoja praca docelowa. Z drugiej strony spojrzalam na twoja date urodzenia i masz same liczby mistrzoskie,co jet ciekawa sprawa dla numerologa

Gość szz
Edyta 21.08.1993 Kiedy zamieszkam z moim chłopakiem i czy trafi nam dobra pogoda na wakacyjnym wyjeździe ?

Gość ja,ciekawa
29.01.1973 czy spotkam sie z nim ,a jesli tak to co z tego wyniknie?:)

Gość annamaria21
Dziękuję, aczkolwiek nie dostałam zadnej propozycji pracy... Oby druga część wrózby się spełniła:)

cukiereczek92 mój też wyjeżdża za jakiś tydzień :D jak dobrze pójdzie to do niego dołączę ;) hehe

Gość hgfhfgf
25.08.1987 Czy będę z żonatym facetem który coś do mnie czuję i ja do niego też Proszę Cię bardzo o odpowiedź Z góry dzięki:)

Gość czekamy.,.
halooooooo czekamy.... po kolei prosze....