Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna jak diabli...

Mam dosc samotnosci, jak kogos poznac???

Polecane posty

Mam 29 lat, i czuje sie ostatnio straaasznie samotna... jak i gdzie kogos poznac? w pracy nie poznaje nowych ludzi, poza praca tez rzadko gdziekolwiek wychodze - znajomi to same malzenstwa z dziecmi... wiec spotkania typowo domowo - grilowo - kanapowe zupelnie nie poznaje nowych ludzi.. wiec jak i gdzie mam poznac jakiegos faceta? i czuje sie ostatnio baaaardzo samotna.. pomozcie...

Gość faladunajuuuu
sympatia.pl

Gość 36to
tutaj chcesz kogoś poznać?

nie, szukam tylko pomyslow i inspiracji gdzie i jak :)

Gość 36to
Ja też szukam i znaleźć nie mogę.......:)

Gość jiojio
tak naprawde to masz male szanse, aby kogos poznac w tym wieku. Normalni faceci sie ukrywaja, a ruchaczom zalezy tylko na ruchaniu:O

Gość constantine J
poznaj nas! Założę się jednak,że jesteś kolejną od jęczenia a nie działania.SAMOTNI SĄ CI , KTÓRZY CHCĄ.A strach przed samotnością generuje same głupstwa

postaraj się gdzieś wyjść, ciepło się robi na zewnątrz. Też mam ten problem, gdzie tu poznać jakąś fajną kobitkę.

Gość 36to
no nie ja się tak nie bawię byłem pierwszy.......:)

Gość lodzik
robie się sam

Gość mental22
postaraj się gdzieś wyjść, ciepło się robi na zewnątrz. Niestety, ale gdyby poznanie kogos byloby takie proste, to nie byloby tyle lamentujacych na kafe. Ja wychodze bardzo czesto i w rozne miejsca, sama, z kolezanka, siostra i nic z tego nie wynika, bo przeciez zaden normalny facet nie bedzie podchodzil do kobiety i ja zagadywal tylko dlatego, ze mu sie podoba. Moze w wieku 16 lat, to normalne, ale wsrod 30latkow.

postaraj sie gdzies wyjsc.. super rada tylko hmmm gdzie? :D ubiore sie i na spacer pojde? do kina albo knajpy sama? hmmm "w tym wieku male szanse" - kurde nie mam 100 lat ;)

Gość 36to
Ja pójdę z Tobą ubieraj się zaraz będę :)

Gość ja mam 31
a skąd jesteś? Samotna :)

Gość mental22
ale nie masz rowniez 20lat . To tylko moje i moich kolezanek doswiadczenia. W tym wieku 99% normalnych facetow (nadajacych sie do stabilnego zwiazku) jest juz zajetych, a ci wolni siedza przed komputerem i na pewni nie chodza po miescie i nie szukaja samotnych kobiet;)

Gość 36to
mental22 to teraz pojechałaś :(

36to - ok zawijam kiece i lece ;) z malopolski jestem :)

Gość ja mam 31
Jak miałem 20 lat rzeczywiście byłem zajęty, ale teraz jestem wolny i chciałbym mieć kobietę. Wierzę że jeszcze kogoś znajdę.

Gość ja mam 31
Ja z podkarpacia i do małopolsiego mam 10km. Do Tarnowa 30km

ja mam 31 - hahaha to do mnie masz ok. 32 km ;) Pilzno? ;) no ja rowniez bylam w wieku 20 lat zajeta :) a ze sie poukladalo jak sie poukladalo.. kurcze nie wszyscy "normlanie" ukladaja sobie zycie do 25 roku zycia :) wiec ja mysle ze to nie kwestia mojej starosci tylko hmmm zbyt nudnego trybu zycia ostatnio ;)

Gość a co lubisz robić?
Może rower? www.continuo.org.pl - sama się zastanawiam, czy nie pojechać na wycieczkę, może jakąś koleżankę zabrać. Albo inne zorganizowane wyjazdy - tam się poznaje ludzi. Też mam 29 i też wolna, chociaż tylko od kilku miesięcy.

rozne rzeczy.. ale dopiero ostatnio, kiedy to wszyscy wokol sie "sparowali" odkrylam, ze niewiele jest rzeczy ktore mozna robic samemu :) hih

Gość 36to
samotna jak diabli... poczekaj trochę z tą kiecą, bo ja z zachodniopomorskiego :) trochę spory kawałek......

fotka.pl ... można trafić na kogoś fajnego naprawdę ! sama tam poznałam faceta choć zdarzają się imbecyle trzeba zagryźć ząbki i próbować poznałam fajne osoby z mojej okolicy z którymi poznałam się w realu i naprawdę jest świetnie !

Gość a co lubisz robić?
no dobrze, ale chyba nie jest tak, że wszystkie koleżanki spędzają czas tylko z facetami? Ja poznaję ludzi (facetów) na wakacjach, czasem na imprezie, mam paru singli z którymi się trzymam i nie jest źle.

No kolezanki ciezko wyciagnac gdziekolwiek, jak sie spotykamy to zazwyczaj w domu u ktorejs na imprezce, urodzinach itp itd 30 - z zachodniopomorskiego? oj tam, coz to te kilkaset km ;)

Gość 36to
co tam kawłeczek :)

Gość 32latka mam
A ja mam 32 lata jestem w zwiazku ale mam ochotę uciec ale się boję ze w tym wieku juz nikogo nie poznam i dlatego tkwie w moim nieudanym zwiazku juz wiele lat:-(

Gość 32latka mam
a rok temu zerwalismy na pare miesięcy i probowałam kogos poznać. zalozylam konto na sympatii i trafiali sie sami popaprańcy, na speacery chodziłam i nikt mnie nie zaczepiał:-) na rower chodziłam i też nic:-) Niestety poznac kogos to nie jest prosta sprawa...