Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna jak diabli...

Mam dosc samotnosci, jak kogos poznac???

Polecane posty

Gość 36to
Ja też w takim związku tkwiłem aż już nie wytrzymałem

Gość 36to
lepiej samemu niż we dwójkę i się męczyć

Gość 32latka mam
Mam nadzieję że tak jak Ty wreszcie odejdę. Nie wiem skąd ten strach u mnie? Zawsze sie podobałam facetom, nie narzekałam na brak powodzenia. A ja głupia tkwie w nieudanym związku bo boję się nowego, nieznanego...Przez to straciłam pewnie wiele szans na prawdziwe szczęscie...

32 latka - no ja wlasnie zakonczylam moj zwiazeek nie tak dawno wlasnie z powodu "to nie ten jedyny" ale jestem zlym przykladem bo jak widzisz troche czasu minelo i zakladam temat "mam dosc samotnosci" ;)

Przecież życie samemu jest lekkie, łatwe i przyjemne. Czemu chcecie to koniecznie zmieniać?

Gość 36to
Takie odwlekanie to głupota, bo to zawsze się kończy......a im później tym gorzej....

Gość 32latka mam
samotna, Ja już raz zerwałam ale po kilku miesiącach gdy zauwazyłam że wcale łatwo nie ejst znależć druga połówkę wróciłam do niego:-( To był wielki błąd, znowu dałam się nabrać na jego obietnice a niestety fajnie było tylko rpzez miesiąc a potem wszytsko wróciło do "normy". Nieraz marze o tym żeby sie uwolnic ale nie wiem skąd we mnie ten cholerny lęk. Ja zwyczajnie boję się byc sama. Boję sie ze nikogo juz nie poznam, że już nie założę rodziny o ktorej zawsze marzyłam..

Gość 32latka mam
Wiem że to odwlekanie to głupota ale to jest silniejsze ode mnie:-( A Tobie ile zajeło czasu podjęcie ostatecznej decyzji??

Gość 36to
Wystarczyła minutka na tą decyzję :) ale tak naprawdę to pół roku się męczyłem z tym krokiem aż w końcu nie wytrzymałem.....

ja zerwalam od razu w momencie,kiedy stwierdzilam ze po prostu nic do niego nie czuje, ze to nie jest to, ze on sie juz nie zmieni... i nie mialam rozsterek "boje sie zostac sama" po porstu wiedzialam, ze szkoda dluzej sie meczyc - a i on wart jest tego, aby ktos go naprawde pokochal a nie byl z nim "z przyzwyczajenia"... chociaz mimo to bylo ciezko :( ale bylo minelo - a teraz czuje sie cholernie samotna :) i wcale nie jest tak lekko i milo samemu :) o ile latwiej kiedy sie kogos kocha i ktos kocha Ciebie i jest sie razem.. ech...

Gość abc 26 03
Mam nadzieję że ON mnie polubi tak że będę pierwszą i ostatnią myślą dnia - "pracuję " nad tym intensywnie :) :) :)

Gość malenstwo77
Witam:) co sie stalo ze tak nagle wszystkim temat sie wyczerpal?

Gość odidlx
Im bardziej bedziesz zdesperowana, tym mniejsze szanse. Ja mam dziecko a jakos nigdy nie mialam problemu,zeby kogos poznac.

Znajdź sobie jakieś zainteresowania, hobby. Zapisz się na jakieś kursy, warsztaty, a tam napewno kogoś poznasz. Ja najbliższe mi osoby poznałam właśnie na warsztatach fotograficznych. Jak lubisz turystykę to jest dużo stron w sieci, które proponują wspólne wypady rowerowe, wycieczki itp. Koleżanka jeździ na wycieczki ze strony szwendaczek.pl. Tam są głównie single, więc to świetne miejsce na poznanie drugiej sołówki. No i na koniec polecam portale randkowe. Może nie jest łatwo znaleźć tam kogoś na całe życie, ale przy odrobinie szczęścia jest to możliwe. Mi się udało. Powodzenia :)

Znajdź sobie jakieś zainteresowania, hobby. Zapisz się na jakieś kursy, warsztaty, a tam napewno kogoś poznasz. Ja najbliższe mi osoby poznałam właśnie na warsztatach fotograficznych. Jak lubisz turystykę to jest dużo stron w sieci, które proponują wspólne wypady rowerowe, wycieczki itp. Koleżanka jeździ na wycieczki ze strony szwendaczek.pl. Tam są głównie single, więc to świetne miejsce na poznanie drugiej sołówki. No i na koniec polecam portale randkowe. Może nie jest łatwo znaleźć tam kogoś na całe życie, ale przy odrobinie szczęścia jest to możliwe. Mi się udało. Powodzenia :)

Gość lilaah
Możesz też spróbować w sieci, np gochat.in jest fajnym czatem, spotykałam tam normalne i miłe osoby:)

Gość lilaah
nie stać nas na reklamę więc spamujemy :)

Gość edgarrr
Reklama czy nie reklama, ale dziewczyny na czacie spoko:P

Gość serwaaa
ja tezz jestem samotna.... mam 27 lat wydaje mi sie ze juz zycie stracilam.... co gorsza jestem jeszcze dziewica to juz w ogole dziwna jestem...........................................

Gość 0ko Saurona
pokaż zdjęcie

Hej witam wszystkich .Jestem sama i chce coś zrobic z tym abym nie czuła sie samotna.Mam 48 lat i samotność jest straszna .Miszekam w małej miejscowości ,dzieci są daleko a rozmowa z nimi nie wystarcza mi.

Gość gość
Ja wole skorzystać z wróżby płatnej. Przynajmniej mam mozliwość pytania o rzeczy , ktore dla mnie byłyby zbyt intymne aby tutaj o tym napisac a przez to bardzo ważne. Tutaj nie ma takiej mozliwosci. Polecam tarocistkę Sofii. Jestem z korespondencji z nia bardzo zadowolona. Jest konkretna, miła i szybko odpisuje. Podaje Wam jej email tarocistkasofii@wp.pl

Gość 6ona6
hej

Gość gość
Mam pod 30 lat i mam to w nosie. Szukam kobiety bezpłodnej czy nielubiącej dzieci, bo sam nie mam ani trochę powołania do tego. Niestety instynkty kobiece są bardzo silne i trudno uwierzyć jakiejś, bo może "wrobić" w dziecko, własne czy cudze...

Gość Ania

Weszliśmy w takie czasy, że poznanie kogoś w realnej rzeczywistości bywa po prostu trudne, większość ludzi siedzi i randkuje w domach.. na mieście można poznać ew " ruchaczy " A to nie jest najlepszy sort faceta.. Ja długo nie mogłam nikogo poznać, dopiero później poszłam z duchem czasu przyjaciółka dała mi portal www.sekstuj.pl i tam poznałam swojego obecnego partnera z którym jestem już kilka lat, na mieście graniczy to z cudem...

Gość Ania

Weszliśmy w takie czasy, że poznanie kogoś w realnej rzeczywistości bywa po prostu trudne, większość ludzi siedzi i randkuje w domach.. na mieście można poznać ew " ruchaczy " A to nie jest najlepszy sort faceta.. Ja długo nie mogłam nikogo poznać, dopiero później poszłam z duchem czasu przyjaciółka dała mi portal www.sekstuj.pl i tam poznałam swojego obecnego partnera z którym jestem już kilka lat, na mieście graniczy to z cudem...