Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petrolis

odrzucilam sporo facetow bo mnie fizycznie nie pociagali

Polecane posty

Gość petrolis

ale ilez mozna odrzucac i czekac na ideal...mam juz 25 lat,chcialabym zwiazku z fajnym facetem.Jest paru fajnych wokol,ale fizycznie mnie nie pociagaja,lubie z nimi rozmawiac,a to juz cos.. Poznaje pociag fizyczny po tym,ze mam ochote sie na takiego rzucic i jak sie masturbuje to wyobrazam sobie ze z nim Ale ci,ktorzy mnie pociagaja okazuja sie byc zepsuci lub w inny sposob nie nadajacy sie do zwiazku Czy mozliwe jest,ze po jakims czasie osoba,ktora mnie fizycznie nie pociaga bedzie mnie podniecac?Nigdy nie probowalam...Ale nie chce tez nikogo zwodzic,jesli to nie ma szans.

Gość petrolis
nooo,pomocy

Gość zxxzxzxz
czekaj na ksiecia z bajki, nawet jesli bys miala czekac do 50 roku zycia

Gość huihiu
Nie martw sie, jak stuknie ci 30stka to twoje wymagania co do urody faceta znaaaacznie sie obniza:D

Gość biusciatka
Nigdy nie wiąż się z takim, który nie pociąga...

Gość petrolis
zdaia jak widze podzielone mialam chlopaka,ale nie pociagal mnie intelektualnie...potem fizycznie juz tez nie bo zdziadzial przez 3 latat zwiazku

Gość demon(ica)
rozumiem cie doskonale, jak mozna byc z kims, kto cie nie pociaga, kogo nie masz ochoty przytulić, pocalować. to niestety ważna cześć zwiazku. wiesz, ja tez próbowałam sie przemóc i to nie raz, bo myslalam, że za bardzo wydziwiam i szukam niewiadomo kogo, ale na nie dalam rady.