Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katriiiiiiiiiinee

Kradnę ludziom zdjęcia i się podszywam. Czy jestem normalna?

Polecane posty

Gość katriiiiiiiiiinee

mam komepleksy ,kradne jakims fajnym laskom z blogów zagranicznych super fotki i wstawiam na portale randkowe ,wmawiam facetom ze to ja :O niektorzy nie wierzą ze w Polsce są takie sex bomby niczym z rozkładówki wiec poprosilam kolege i mi zrobil fotomontaz , wkleil tło warszawskiej ulicy z pałacem w tle, wyglada jak prawdziwe ,panowie uwierzyli , posypały sie propozycje spotkan Na gg mam ponad 100 numerow, 4 sie zakochowalo we mnie, z dwoma gadam juz od roku :O Profil skasowalam... Czasami zaluje bo wiem ze i tak sie z nimi nie spotkam :(

Gość pannaana88
no a może ta założyć konto ze swoim zdjęciem i też na pewno ktoś Cie doceni ??

Gość constantine J
Patologiczna,kłamliwa internautka.Twoje życie to porażka

Gość tez mama
miałam podobnie:/

pannaana88 ma rację. Może warto było by spróbować założyc własciwe konto tym razem z Twoim zdjeciem i zobaczyc czy faktycznie jest z Tobą tak zle?

Gość katriiiiiiiiiinee
miałam swoje PRAWDZIWE konto , poznałam kilku panów ale nic z tego nie wyszło , na zdjęciach jestem całkiem ładna, szczuplutka, niska, wygladam na romantyczke ,marzycielke ale w realu jestem nieśmiała ,spięta, garbie sie , nikt mnie nie lubi , moje znajomosci to jedno spotkanie i : - sory nie jestes w moim typie - trzeba bylo wyslac swoje fotki (wysylalam swoje) - nie podobasz mi sie ale mozemy zostac przyjaciolmi :O - cisza - blokowanie na gg ,skype - uciekanie ze spotkań ( 1 przypadek) - propozycje sexu nad wisłą ( 1 przypadek)

Gość katriiiiiiiiiinee
wiecie jakie to przyjemne gdy zaglądasz na skrzynke a tam kilkadziesiąt oczek i wiadomosci codziennie ? Eh czuje sie wtedy piękna, wartosciowa, wszyscy mnie pożadają, nawet dziewczyny zaglądają na moj profil b.czesto

Gość pannaana88
ale jednak to nie Ty :(

Gość o ja pertole ahahahhahahah
No i co ci to daje? NIC oni sie podjarają ,ty sie cieszysz jak głupia i tyle nadal bedziesz sama ,zgorzkniala i pierdolnieta :O

Gość katriiiiiiiiiinee
SRAM MORDĄ

Gość dffffffffffffffff

Bez sensu, trzeba być sobą. Mi kiedys tez jakas laska ukradła fotki, mało tego przez nią mi profil zawiesili i musialam im specjalnie zrobione zdjęcie wysyłać. Kretynka.

Gość a po co a po co??
katriiiiiiiiiinee - poyebana jestes