Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vbbvbvcvbcvbc

Jakie prezerwatywy polecacie?

Polecane posty

Gość vbbvbvcvbcvbc

Mój facet zawsze kupuje Durexy Classic, a widzę, że są różne z wypustkami, z rozgrzewającymi lubrykantami itd. Jakie gumki (firma i rodzaj) polecacie?

Gość meliana001
Mi najbardziej odpowiadają durex arouser ale fajne też są durex pleasuremax

Gość ja mam 31
Ja używam ROSETEX lucky. Jeszcze żadna mi nie pekła a inne marki owszem. I są tańsze od durex i unimil.

Gość seksLolka
a ja tylko durex ale różne rodzaje. od tych unimil mnie piecze cipka :)

Gość ZimoweButy
A my tylko durex classic czy jak to tam się pisze. Innych nie stosujemy, z obawy, bo już kilka z innej firmy nam pękło.

Gość informatyk____
może nie jest o tym w temacie ale nie polecam żadnych. Bez jest super.

Gość Arek1985
Bardzo polecam Prezerwatywy Niemieckiej Marki Billy Boy Pojawily sie w Mix Paku na Allegro. Super jakosc i Cena tez za niepekajace Prezerwatywy :)

Gość Arek1985
Dla jednego do kitu dla kogos innego jest to dobra alternatywa, ale uwazam ze jak uzywac to naprawde prezerwatywy dobrej jakosci a nie jakies niepewne

Gość Arek1985
Rozumiem, umnie niestety inaczej nieda rady

Gość Seks na tabletkach NIE!!!
To tak jak jeść pączka bez nadzienia. Można, ale się nie chce. Do tego zagrożone zdrowie. Taka prawda. Seks w gumce to lepsza jakość dla kobiety. Oczywiście, żeby nie sprawić mężczyźnie przykrości się do tego żadna nie przyzna. Tak samo jak do tego, że facet jest beznadziejny i trzeba udawać orgazm. Swojemu mężczyźnie takich rzeczy się nie mówi, bo się chce żeby mu było dobrze i nie odszedł do innej. Na szczęście już z tego wyrosłam i mam podejście, że jak odejdzie to niech idzie. Naprawdę łatwo znaleźć sobie nowego faceta.

Gość Seks na tabletkach NIE!!!
Inny pseudonim jakby tacy ludzie jak ty nie wchodzili do tego tematu to bym nie zabierała głosu. Ja nie wchodzę do tematu z tabletkami anty i nie piszę tam jakie one są beznadziejne, więc oczekuję tego samego. Nie lubisz gumek to po co zaglądasz do takiego tematu? Nie rozumiem ludzi. Czyżbyś jednak miał potrzebę udowodnienia czegoś? Kompleksy?

Po co przyprawiasz jakies idealy do tego tematu. Jestem tu, bo jak kazdy mam prawo wyrazic swoje zdanie. Oczywiscie masz prawo miec swoje zdanie, tak samo jak ja mam prawo miec je w dupie:) Nie wywoluj wiec niepotrzebnej napinki. Pozdrawiam:)