Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenkaa24

Czy to dziwne że ktos nie ma facebooka? Mowię o mlodych osobach

Polecane posty

Nie jest dla Was to dziwne? Bo ja nie mam i długo się wstrzymywałam. Studiuję i większosc osób z roku ma. Wczesniej mielismy forum i tam pisalismy, teraz wszystko przeniosło się na facebook. W sumie czuję że to nie jest mi potrzebne. Mam znajomych z Polski i z zagranicy, mam z nimi kontakt mailowy i telefoniczny. Czulabym się "dziwnie" dodając zdjęcie na publicznym portalu, pisząc o sobie i każdy moglby to przeczytać. Nie wiem z drugiej strony czuję się jak jakis odludek bo widzę że osoby z pracy mają, na studiach mają a ja nie mam. Czy nie pomyslą ze jestem jakas nienormalna? Moze dla swietego spokoju zalożyc?

Gość sraka_ praptaka...
sprecyzuj słowo: "młody" :)

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Ja NIE mam:D Przyznam sie,ze zalozylam FB bo znajomi mnie o to poprosili (dlugo zwlekalam aby zalozyc konto) i po miesiacu skasowalam konto......dla mnie FB jest do dupy:P Taki LANS

Gość ja tez nie mam facebooka
i mi to nie przeszkadza. Nie życzę sobie aby jacyś obcy wdzierali się do mojej prywatności ani nie czuję się dziwna. Zakładać nie zamierzam. Moja sprawa co robię. Jak mają gadać to niech gadają. Jak komuś zależy na kontakcie ze mną niech poprosi o nr telefonu