Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podjelam decyzje

zerwanie-do wrazliwych facetow: jak sobie poradziliscie ?

Polecane posty

Gość podjelam decyzje

mysle o tym, zeby zerewac z moim chlopakiem, ale boje sieze on sie po tym nie pozbiera jest bardzo wrazliwy i raczej slabej konstrukcji psychicznej Jak dlugo zajelo wam lizanie ran po zerwaniu?

Gość ja mam 31
To nie jest takie proste. Każdy jest inny i różnie może zareagować. Jeśli zależy Ci na tym żeby nie cierpiał to według mnie nie da się tak. Najważniejsza jest szczera rozmowa.

Gość a czemu chcesz
z nim zerwac?

Gość zerwane wędzidełko
kochanie, niestety ale to ja z Tobą zrywam. Nie pytaj dlaczego. Żegnaj

Gość proszek do brania
jakoś nie przeszkadzało ci być z mięczakiem a teraz masz opory i litość? Hieno cmentarna...:P

Gość podjelam decyzje
to prawda, ze kazdy jest inny i moze roznie zareagowac. ale moze wlasnie od wrazliwych facetow dowiem sie jak rozegrac to najlepiej. co do szczerej rozmowy - powody dla ktorych chce z nim zerwac on zna juz teraz, jest ich swiadomy. Ale nie mam zamiaru zaglebiac sie w nich mocno przy zerwaniu i byc 100% szczera. zabolaloby go jeszcze bardziej

Gość podjelam decyzje
fakt jest "mieczakiem", lubie wrazliwych facetow, ale z nim sie nie da kontynuowac zycia, a za dlugo czekalam az cos sie zmieni chce z nim zerwac,bo jest za slaby psychicznie, nie ma pracy od dluzszego czasu, jest niezaradny, malo obowiazkowy, nie lubi brac odspwiedzialnosci. Balabym sie z nim zalozyc rodzine. ma duzo dobrych cech charakteru, wlasciwie to go kocham, ale nie mam zamiaru marnowac sobie zycia z ofiara losu

Gość podjelam decyzje
obawiam sie jak on sobie poradzi po zerwaniu, boje sie ze zalamie sie totalnie i bedzie mial mysli samobojcze

Gość lichtaaaano
kilka godzin a tydzien potem nowa laske mialem

Gość proszek do brania
kopnąłbym cie za to,ze nie potrafiłaś tyle czasu faceta skorygować a brałaś ile się dało, żeby teraz go olać a jedynie uspokoić sumienie odchodząc bez większych strat.Twoja wina,że nie potrafiłaś normalizować związku.Nie zrobiłaś nic,żeby poprawić sytuację.Nie proponowałaś żadnych konstruktywnych rozwiązań.To cie nie zwalnia z odpowiedzialności i świadczy o niedojrzałości.Jaka tu miłość? Gów no i tyle

Gość podjelam decyzje
nie jestesmy ze soba pol roku ponad 3 lata razem ja sam ciezko to przejde i minie sporo czasu zanim dojde do siebie wyobrazam sobie, ze on bedzie musial przejsc wieksze meki

Gość podjelam decyzje
proszek do brania ze nie potrafilam faceta skorygowac?? nie proponowalam konstruktywnych rozwiAZAN? a skad wiesz? znasz mnie? poza tym teraz juz wiem, nie zmienisz na sile doroslego faceta, on musi tego chciec. on juz sie nie zmieni, moj blad polegal jedynie na nadziei, ze on przechodzi trudny okres, ale teraz juz wiem, ze on ma taka osobowosc. a tego nie zmienie

Gość jkef wr
z tego co piszesz autorko widac ze jestes pusta i zalezy ci tylko na kasie , to ze nie ma pracy to nic nowego w tym kraju ciezko jest znalesc , sama moglabys mu w tym pomoc ale widac ze tobie tez nie zalezy, gdybys naprawde go kochała to bys go wspierała i pomagała we wszystkim jak to sie mowi "kiedy jedno spada w dół drugie ciągnie ku górze"", w twoim przypadku tak nie jest wiec widac ze go nie kochasz, szukasz faceta z kasą jestes pusta, zadnemu facetowi nie zycze takiej osoby jak ty

Gość podjelam decyzje
poza tym co masz na mysli, ze bralam co soie dalo? oboje dawalismy sobie milosc, ale od strony pralktycznej on jest dla mnie ciezarem finansowym i czesto psychicznym nie mam zamiaru ofdgrywac matki Teresy

Gość dżejms wielbłąd
Lee20 zrywasz z nim??

Gość uhvuhfbuhuhidefbuhidefbvhui
Jeśli jest tak, że nie ma niczego prócz Ciebie, tzn ani pracy ani pozytywnego spojrzenia na samego siebie, to z pewnością się załamie

Gość podjelam decyzje
jkef wr- jestes facetem? nie szukam faceta z kasa i nie jestem pusta, jestem rozsadna Mieszkamy w obcym kraju, tu nie ma az takich problemow z praca. To sie ciagnie juz 3 lata, ile mozna czekac? Mial prace, zrezygnowal po 2 tyg, bo ma slaba konstrukcje psychiczna. ja juz nie mam sil, chce miec normalne zycie, a nie ciezar na plecach. Pomyslalaes co by bylo gdybysmy mieli dzieci?

Gość uhvuhfbuhuhidefbuhidefbvhui
tak czy siak gościu straci prawdopodobnie ostatnią "rzecz" dzięki której był szczęśliwy, może się to skończyć psychozą.

Gość podjelam decyzje
procz mnie ma tutaj brata i znajomych. na bruku nie wyladuje i bedzie mial oparcie. nie ma pracy i nie ma pozytywnego spojrzenia na zycie. chcialabym, zeby sobie kogos znalazl, ale w takiej sytuacji nie jest zbyt atrakcyjnym mezczyzna

Gość podjelam decyzje
uhvuhfbuhuhidefbuhidefbvhui sakad wies\z jak to sie skonczy? masz podobne doswiadczenia?

Gość jkef wr
nie jestem facetem, jestem kobieta, poszedl raz do pracy moze ciezko mmu sie odnalesc? a moze ty powinnas pomoc mu poszukac pracy taka jaka by mu opdpowiadała? skoro mieszkacie za granica problemu nie powinno byc

Gość proszek do brania
ciemna maso wiem tyle ile piszesz, więc mnie tu nie fikaj.Skoro nie jesteś matką teresą to co robiłaś do tej pory z tym gościem? Takie rzeczy nie wychodzą po aż tak długim czasie! Teraz sie dopiero zabierasz za to co powinno być wcześniej-prawidłowa ocena sytuacji.Tak więc wina jest twoja a on jest do du py jesli nie chce zmian siebie.W sumie stracone lata.Ciekawe jakie wyciagniesz wnioski skoro inreresuja cie mięczaki.Powielisz schemat najprawdopodobniej

Gość jkef wr
widac ze chcesz z nim zerwac z powodu pieniedzy, jesli twoj nastepny facet nie bedzie mial kasy to wtedy zostaniesz sama i rozumiesz swoje bledy, jesli twoj facet malo z yciu pracowal musi sie do tego przyzwyczaic i odnalesc z tym wszystkim a ty jako jego ukochana powinnas mu w tym pomoc ale ty uciekasz od wszystkiego bo chcesz kasy... ehhh brak slow na taklich ludzi

Gość ,,,,,,,,,,,,,,
I ty piszesz, ze go kochasz ahahahahahaha Powiedz mu prawde, potrafisz ? Watpie po twoich wypowiedziach tutaj.

Gość podjelam decyzje
problem jest z nim,nie z praca bierze leki antydepresyjne ale tu nie chodzi tylko o prace, ogolnie jest malo zaradny, slaby psychicznie, nie robi planow na przyszlosc, nie ma aspiracji, nigdy nie mysli do przodu, wiekszosc rzeczy zalatwiam ja, on nie bierze za nic odpowiedzialnosci

Gość zdksakjdm,samd
kooorva wezcie sie odjebciiie od laski chyba napisala wyraznie ze nie chce byc z typem bo gosc nic nie robi gdyby tu facet z takim problemem napisal to zaraz by bylo ze dobrze robi bo laska ciagnie od niego kase dlaczego autorka ma sie meczyc z nieodpowiedzialnym facetem ktory nie ma ochoty podjac sie zadnych obowiazkow?

Gość podjelam decyzje
,,,,,,,,,,,,,, powiedzialam mu, ze boje sie z nim wiazac na cale zycie i przarazamnie jego brak odpowiedzialnosci zreszta nie o tym jest temat chce wiedziec jak najlepeij rozegrac rozstnaie, tak by jak najmniej cierpial

Gość a magistra to pewnie masz
"gdyby tu facet z takim problemem napisal to zaraz by bylo ze dobrze robi bo laska ciagnie od niego kase" byłoby całkiem odwrotnie

Gość a magistra to pewnie masz
niezaradność kobiet tłumaczy się inaczej i właściwie nie nazywa się tego niezaradnością

Gość Samotnik3546677777
A co Cie obchodzi co sie z nim będzie działo jak z nim zerwiesz? Zerwiesz, zostawisz go, znajdziesz innego i będziesz szczęśliwsza. A on sie nie pozbiera i co Ci do tego? Bedziesz z kim innym, więc nie powinno Cię to obchodzić.