Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trample fun

Zwiazdy i Dama

Polecane posty

Trample przeciez moje slowa zasze sa miłe, tak jak wszytskich w tym temacie, bo nie ma tu np wrózki która jest niemiła.

Zwiazdo byc morze jej nie ma bo sie ukrywa pzed lodzmi, jest zlodziejko, okradla swoich znajomych na sporo sume, mieszkala pare miesiency w naszym miescie, potem razem wyjechalysmy do warzszawy, a potem ona zakosila kasiore to ja wygnalismy spowrotem na mazury I tera tam kradnie dalej.

Zwiazdo to dobrze no mi chodziło o wyzywanie ze względu na to iż chciałem masażu pleców stópkami. No i do tego pochodzisz z pięknych stron w których chciałbym zamieszkać.

Czesto latem jezdzilam na mazury, gdy tylko pojawilo sie slonce od razu pakowalam torby I w droge. Nic bardziej nie poprawialo mi chumoru jak czyste jezioro, czyste niebo bez chmor I mocne slonce, a w tym wszystkim ja I moje piwo. Tak uplywal mi dzien, zas wieczorami, az do samego rana chwile spedzalam oprzy baze z moim nieodloncznym gadzetem-piwem. I wlasnie w takich mometach, bo pozondnej alkocholizacji czlowiekowi do glowy pzychodzily rurzne pomysly. M.in. Ten: pewna grupa w czasowiczuw na polu namjotowym rozpalila se ognisko, a przy tym usiedli w kolo I spiewali piosenki. Ja z domu rodzinnego pzywiozlam szlafrok koronkowy, bialy mojej matul, nie po to by sie w niego wystroic I poszczac, lecz po to, by zrobic turystom atrakcje. Ubralam sie w niego, natapirowalam wlosy, posypalam twarz maka, wzielam telefon I poszlam przed siebie. Stanelam na pzewruconej do gury nogami ludce, telefon ulokowalam pod broda I swiecilam soboie w twarz, a rece rozlorzylam jak jezus podczas zbawiania ludzi. Pamietam josz tylko krzyki I zamieszanie, w sumie to sama zaczelam sie siebie bac. Hihihi

Fiel oto muj felieton dla ciebei. Chcialas o mazorach to marz. trampek jakbys mie zobaczyl wtedy, w ciemnosci I slyszal moje jeenki to na pewno bys sie pzestraszyl.

dzikęki Fiel, myslisz, ze moge to podesłac redaktorowi? tylko trzeba to jeszcze podzielić na 3 czesci, tytul tez by sie przydał :)

Zaczynam gadac sama do siebiue, nie fiel tylko zwiazdy, oto muj feljeton dla ciebie.

Tak zwiazdy jak widzisz gdzies jakis blond to go zmien, bo moglam sie gdzies zamachnonc, bo szybko pisalam.

No noie to niestety nie ja. Jestem altorem tego zdjencia, ale poodobny styl pisania, morze to jaka rodzina? A morze to fiel dwa? Ona tera w hawize siedzi

może i rodzina, albo raczej file 2 probuje sie wybic na innych stronkach nizkafe i juz na fgłównej sie znalazła

E tam o na nie ma sily pzebicia, ja to tak, a ona to co ona morze beze mie, opzez nio tylko idoluw stracilysmy, nazwyzywala wszystkich podobno,a ja to kolturalna jestem, nie loboe agresji I wolgaryzmuw. ciesze sie, ze moglam pomuc, w kacu ktos dostrzek muj poziom inteligecji.

a to nie słyszałam żeby zwyzywała, ja tez nie wyzywam bo j ato spokojna jestem. teraz szykuje si edo ogladania filmu, bo nie mam co robic w pracy, Megan is missing bede ogladała, nie wiem oc to ale mi wyskoczyło

We kaputerze bendziesz oglondala czy nawet tv ci dali we pracy? My terz myslalysmy o tym, zeby nam szef zawiesil tu jakos plazme, ale pewnie sie nie zgodzi :-( uwarza ze w pracy to sie pracoje a nie oglonda.

w komputerze, niestety tv nie mam, ale komputer tez dobra sprawa. monitor mam duzy, glosniki podlaczone, dobrze jest