Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhajdh

Oglądacie Jarka?

Polecane posty

Gość jhajdh

Buahahaha. Facet się pogrąża z każdym słowem a już Macierewicz skandujący Jarosław w odpowiedzi na skandowanie tłumu "Antoni" mistrzowstwo:) Nie mogę się doczekać wyborów. Po raz kolejny zobaczy, że nie ma najmniejszej szansy na cokolwiek.

Gość siostra ufaszonna
boję się, że jeszcze go wybiorą

Gość jhajdh
Nie bój się nie wybiorą. Stawiam skrzynkę wódki.On ma ograniczony elektorat. Sam zresztą go pięknie właśnie uszczuplił podkreślając, że nie było by "tego" bez radia Maryja, tv trwam, naszego dziennika.

w nocy ogladalem ...o dwu takich co ukradli ksiezyc :D oszukiwali w wyscigach, nie pomogli rodzicom w pracy,w szkole slabi tak ze ich wywalili...nic dodac nic ujac czym skorupkaza mlodu nasiaknie...... :D

Gość marllena a
ja jestem w szoku jak to zobaczyłam zwy cięż ymy tu jest Polska dzię ku jemy ojcu Rydzykowi , tv trwam i radio maryja :O hań ba hań ba hań ba itd itp

Gość czekamy.,.
wszedzie i w kazdym widza zło tylko nie w sobie wszyscy dookola zli tylko nie jarus podjudzaja ludzi, robia im wode z moogu, a niestety niektorzy daja sie nabierac i w to wierza przeciez oni nic nowego nie reperentuja , nic nowego nie wnosza oprocz nienawisci... narzekaja tylko i nic oprocz tego nie robia a wszystkiemu winny tusk, nawet ze wczoraj snieg padal a dzis bylo piekne slonce to i tak tusk winny ehhh przerazajace ze tyle ludzi idzie za nim

Gość obrzydliwa monika
dokładnie sprecyzujcie co w nim was napawa lękiem?

Gość polta polta
mnie w Donaldzie przeraziła wypowiedz że dla Polski to najlepsza jest rodzina bez dzieci ,i wszystko co teraz robią ,brak pracy dla ludzi te pseudo reformy napuszczanie ludzi młodych na starych ,popieranie palenia marychy przez palikota itd to dla mnie jest gorsze

Gość Nie wrócićsz już do niego, a j
Na szczęście z jego elektoratem niedługo, "natura zrobi swoje".

Gość czekamy.,.
sa tak zawzieci ze szok nie potrafia zrozumiec ze na niektore rzeczy nie ma sie wplywu, ze niewszystko sie kreci wokol nich i nie kazdy mysli o tym jak dokuczyc jarusiowi... zero tolerancji zero kompromisu zero wizji swiata oni i tylko oni najwazniejsi reszta to zło i to przeraza

Gość wygląda na to
Co za naród, a to co Tusk wyprawia, to jest normalne? Jarek przynajmniej jest Polakiem z krwi i kości i potrafi zadbać o naród i jego prawdę historyczną, a nie jak PO POgrąża naród w biedzie, gorzej, jak niewolników. To ma być premier w służbie narodu? No....dziękuję, wolę rodaków w rządzie, będę pewniejsza ich zamierzeń wobec narodu.

Gość eugenie spiczka
i lepiej, że się nie ukrywają czy coś, że zagrożenie z ich strony jest realne...

Gość jhajdh
"to ma być premier w służbie narodu? No....dziękuję, wolę rodaków w rządzie, będę pewniejsza ich zamierzeń wobec narodu." W rządzie są cudzoziemcy? Och nie wiedziałam. Ja jestem pewna zamierzeń Kaczyńskiego i niech Bóg chroni od nich.

Gość eugenie spiczka
Co za naród, a to co Tusk wyprawia, to jest normalne? Jarek przynajmniej jest Polakiem z krwi i kości i potrafi zadbać o naród i jego prawdę historyczną, a nie jak PO POgrąża naród w biedzie, gorzej, jak niewolników. To ma być premier w służbie narodu? No....dziękuję, wolę rodaków w rządzie, będę pewniejsza ich zamierzeń wobec narodu. my tutaj tuska nie wychwalamy co to za argument polak z krwii i kości?? że co że narzeka na wszystko i wszystkich a potem i tak ulega, bo przecież nie wystąpimy z unii bo unia nam się zwyczajnie opłacała?? że wymyśla coraz to nowsze przyczyny katastrofy?? że chce zostawić przywileje kościoła?? w czym jesteśmy niewolnikami?? od zawsze żyje się nam gorzej niż na zachód od nas i jarkacz tego nie zmieni narzekaniami?? jakim cudem mieliśmy wyjść z biedy skoro to się nie udało przez tyle lat?? NARZEKANIA NIC NIE POMOGĄ, JEGO PRAWDY TEŻ NIE ANI KOŚCIÓŁ, ANI ZACOFANIE OBYCZAJOWE I NIENAWIŚC

Gość wygląda na to
Tu chyba sie wypowiadają same szieci, które nie maja zielonego pojęcia o prawdzie i trudach życia!!

Gość wygląda na to
miało być ....same dzieci

Gość eugenie spiczka
heheh fikcyjni wyborcy PO ?? to ciekawe kto głosował tez fikcyjni wyborcy już takie wspaniale argumenty padały :D

Gość jak to było kiedys było
jhajdh nie wiesz że w rządzie jest wielu nie polaków ?myślę że dobrze wiesz tylko udajesz

Gość eugenie spiczka
prawdy pana jarkacza nie chcemy?? jedyna jego prawda to narzekanie w gruncie rzeczy bezcelowe...

"to ciekawe kto głosował tez fikcyjni wyborcy" Własnie ! To jest bardzo ciekawe. W USA 80% dla PiS a w Polsce ? Tylko nie mów, że w USA nie odbierają TVN i nie znają "prawdy" .. :)

Gość eugenie spiczka
hahah nie mogę uwierzyc że wyznawxy pisu sa w kraju gdzie jest dozwolona aborcja, związki partnerskie, panuja swiekie obyczaje to powinno byc dla nich piekło i powinni jak najszybciej wrócic do katolickiej Polski z wizji jarkacza i rydzyka

Gość jhajdh
"Rosalinda Paczeko "to ciekawe kto głosował tez fikcyjni wyborcy" Własnie ! To jest bardzo ciekawe. W USA 80% dla PiS a w Polsce ? Tylko nie mów, że w USA nie odbierają TVN i nie znają "prawdy" .. " No tak w Polsce są sfałszowane wybory bo przeiceż PRAWDA jest taka, że wszyscy popierają PIS. A wiesz jaka jest prawda? Polonia amerykańska tradycyjnie głosuje na prawicę i zawsze tak było. Głosuje na swoje wyobrażenie o prawicy o wartościach tradycyjnych, o kościele katolickim. Dlatego głosuje na Pis. O tym, co pis wyprawia mają słabe pojęcie.

Gość jhajdh
" [zgłoś do usunięcia] Rosalinda Paczeko "Bo nie narodowość jest ważna ale to, co sobą człowiek reprezentuje. " To samo trajkoczą w TVN i SuperStacji Hmm .." Dla ciebie już nie ma ratunku.

Gość prendzej wyborcy platformy
wymrą bo sie nie rozmnażają a katoliki maja po 5 dzieci a niektóre po 13 i wpajają im posłuszeństwo dla kleru i dla nich były ważne hasła bóg honor i ojczyzna Tusk robi wszystko by powstrzymać rozmnażanie sie wyborców pisu podnosi vat na ubrania

Gość zapomnieliscie o weglu
brunatnym za pis kosztował za tonę 180 zł a teraz 380 zł za tonę

"No tak w Polsce są sfałszowane wybory bo przeiceż PRAWDA jest taka, że wszyscy popierają PIS." W końcu działasz w PO to wiesz najlepiej. Nie będę się spierać :)