Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuz12

Ilośc partnerek a kłamstwo

Polecane posty

Gość zuz12

Tylko prosze nie piszcie , ze to nie moja sprawa. ITp Otóż jesten z chłopakiem od pół roku On jest na prawde , dobry czuły bardzo inteligentny,,,. Jeszcze przed byciem z nim dowiedzialam sie , ze spał z 10 dziew . Potem jak zaczeliśmy juz byc ze soba zredukował to do 5 ... . Juz wtedy dziwnie sie czułam. Ale poczułam ulge( lepiej 5 niż 10 w koncu). Tylko nie wiem , czemu jakos intuicyjnie jakos mi to nie psowało . Czesto sie go o to dopytywłam . Odpowiedał mi niby ze szczegółami . ( Spokojnie nie jestem masohistka , ufam mu i niby troche mnie to ruszłao ale z 2 strony fajnie wiedziec , ze chłopak sie wyszlał troche. Dzis sie znim poklóciłam zapytalam , czy czassem widuje jakas z tych dziewczyn z którymi spał. On pow , że jedna . Ja nie wiem co mi do głowy strzeliło i zapytałam sie o jej nazwisko ( chciaz niw iem , na prawde nie ejst mi ono potrzebne ) On pow , ze nie powie , dlatego jakos sie sfochowałam za to i on sobie wyszedł . Napisałm mu sms , ze to jego ost ode mnie wyjscie i w ogóle... . Sms jaki od niego dostałam ZAŁAMAŁ M NIE TOTALNIE : napisał mi , że tak na prawde miał , ze mna SWÓJ PIERWSZY RAZ !!!!!!! , że nie pow , mi bo sie zapetlił . ze z ymi dziewczynami łoczyły go tylko rózne pocałónki pieszczoy próby seksu ortalnego. Ale nic wiecej bo nie byli razem . Prosił , zeby nie odp mu . Jesem załamana jego kłamstwami . On ak zmyslał opowiadał mi czasem jakies ,rzeczy ze szczegółami ... . Nie wychwalł tego mówił , ze jemu jest ze mna najlpiej i takie tam . Teraz nie wiem czy on kłamie , Czy mówi prawde . A jak mówiprwade nie wiem jak mu teraz wybaczyc , ze mi nie powiedział i tak kłamał...

Gość DSFSDGSD
ja bym sie nie pogodzila z tym jesli tak klamie, klamal Cie bedzie - z tym sie musisz liczyc ja jestem idealistka i u mnie bylby na pewno skreslony - nie potrafilabym sie czuc oklamywana na kazdym kroku - czyms takim u mnie stracilby zupelnie zaufanie kolejna sprawa - nie jest to chlopak inteligentny, skoro liczbe stosunkow zawyza - bylby inteligentny i zalezaloby mu na Tobie, to na pewno by nie zawyzyl, tylko jesli juz, to zanizyl, a wszystkimi sposobami chce z siebie zrobic macho - nawet kosztem oklamania Ciebie to o czyms swiadczy, ale duzo pisac nie bede, a troszke doswiadczenia mam