Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealiaVIchy

Bikini na drutach

Polecane posty

Gość IdealiaVIchy

Witam, Niedługo lato a ja dalej nie mogę sobie kupić bikini na plażę. Niestety co nie wybiorę czegoś z oferty rynkowej - biust za mały, w majtkach mogę się utopić =/ Powiecie pewnie - to już nie patrz na kolor, cenę czy wzór tylko na to by "trzymał" - efekt ten sam a sprzedawczyni w Avie czy Triumphie to już ręce załamują na sam mój widok... Co nie zajdę - godzina w sklepie, zero zakupów. Przeglądałam więc ostatnio wzory bikini robione na drutach i strasznie spodobał mi się pomysł wykonania sobie takiego stroju - prosty, łatwy, tylko druty można powykręcać... ale... http://4.bp.blogspot.com/-I4qXLiiLwSY/T3GBXI5rkwI/AAAAAAAAISw/Ni3Gorc2DTA/s1600/DSC05642+%5B800x600%5D.jpg http://wylegarnia.com/24/1aecb9f8e29c0ecb19eb746d2f34fca8/Bikini-4-bielizna-wloczka.jpg http://3.bp.blogspot.com/-LmF-V_Xx6zA/TmZZ3kZEnrI/AAAAAAAAA2E/u1COi-C9L0c/s250/bikini%2B%25235.jpg wszystkie projekty są na "małe biusty" - rozmiar A-C - a wiadomym jest - że taki biust wystarczy przykryć materiałem i zawsze będzie się trzymać (mała waga, nie trzeba duuużego i grubego paska na szyi by podtrzymać - zawsze dobrze wygląda, można w sumie chodzić bez stanika nawet z rozmiarem C, a jak sztuczne to waga również nikła...). Dlatego mam pytanie do szczupłych pań z naturalnym rozmiarem stanika G/H/I 70 lub twórców bikini na drutach - czy w ogóle jest sens wykonać takie bikini w tym rozmiarze? Niby to chwilowa sprawa... ale co dalej? Warto się zabierać za robotę? Utrzyma melony?=] Czy może któraś z Pań zamówiła sobie bikini tego typu w tym rozmiarze i jest zadowolona z efektów? Nie mam aż taaaakiej dużej wprawy by robić szczelinki na fiszbiny na drutach czy nawet orientacji gdzie je można kupić w moim mieście - dlatego pytam o te najprostrze bikini do wykonania, przedstawione powyżej. Z góry dziękuje=]

Gość traggedy
Gdzie mieszkasz? Sklepy, które wymieniasz, to czysta komedia :P

Gość traggedy?
Ava i Triumph, hehe no to się nie dziwię, że nic nie kupiłaś. Gdzie mieszkasz?

Gość mnio
zajrzyj na Lobby Biuściastych tam masz całe kompendium wiedzy o stanikach. a tak w ogóle to jaki nosisz rozmiar? Triumph to ostatnie miejsce na szukanie stanika na większy biust. Tu masz stronę: http://stanikowamapa.prv.pl/ z dobrymi sklepami

Gość IdealiaVIchy
w dupie.

Gość IdealiaVIchy
Taaaaaaaaaaaaaa. I co jeszcze?

Gość IdealiaVIchy
Taaaaaaaaaaaaaa. I co jeszcze?

Gość mnio
to bikini co wkleiłaś w ogóle nie nadają sie do większego biustu. szkoda zachodu.

Gość IdealiaVichy
A niestety w Białymstoku, i tutaj ogólnie o bieliznę mego rozmiaru to cięęęęęęężko... znalazłam tylko jeden sklep - gdzie dostanę bieliznę na siebie ( i/j 70 XD ) ale to też muszę zajść, sprawdzić ofertę i poczekać z miesiąc, dwa aż uda się zamówić XD W sumie miła sklepikarka - na smsy bielizne zamawiam, stała klientka więc - próbowała mi nawet strój kąpielowy dobrać widząc chyba moje biedne starania mimo iż nie zamawia ich na sprzedaż... ale za wysoka jestem do jednoczęściowych - lub za chuda... dwuczęsciowe - to samo :( CO do staników duuuużych - wiecie, dwudziestka mi ledwo uderzyła ... więc miło by było mieć bieliznę taką, którą nie wystraszę adoratora jak się jakiś nawinie XD Taką dla starszych znajdę ... no z problemem też, ale chyba rozumiecie kobitki=]