Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja_baja

brak akceptacji przez rodziców chłopaka

Polecane posty

w sobotę mammy iść z chłopakiem na wesele jesteśmy razem 2 lata, byliśmy już na jednym i tam poznałam jego rodziców yyy o ile to można nazwać poznaniem ? zamieniliśmy 2 zdania ;/ a oni już mi przylepili nalepkę "NIE LUBIMY !" teraz mamy to wesele ... zębami zgrzytam ze strachu bo kompletnie nie wiem jak mam się zachowywać żeby wpaść im w gust... oni są poważni i zawsze chcą pokazać co to nie oni... więć że tak powiem trafiła kosa na kamień

Gość traggedy
Skąd takie wnioski, że cię nie lubią?

Gość trageddy
Skąd wiesz, że cie nie lubią?

Gość mnio
jeśli przez 2 lata cię nie polubili to wątpię że teraz się to zmieni.

Gość marcinek444
No to z nim zerwij.

a moze dlatego cie nie lubia bo nei maja okzazji cie poznac, moi rodzice tez nie lubili mojego faceta i nie dlatego ze im nie podpasowal a dlatego ze bylismy dlugo razem a widywali go raz na ruski rok, uwazali ze to nei w porzadku. Moze powinniscie sie widywac czesciej?

Gość trageddy
Wybacz, ale moim zdaniem chłopaka w tym głowa, a nie twoja, żebyście się polubili.

Gość Żeberko
Ale dla nich wystarczy, że od dwóch lat zabierasz czas ich ukochanemu synkowi.

Gość Żeberko
Ale dla nich wystarczy, że od dwóch lat zabierasz czas ich ukochanemu synkowi.

a moze dlatego cie nie lubia bo nei maja okzazji cie poznac, moi rodzice tez nie lubili mojego faceta i nie dlatego ze im nie podpasowal a dlatego ze bylismy dlugo razem a widywali go raz na ruski rok, uwazali ze to nei w porzadku. Moze powinniscie sie widywac czesciej?

Gość Żeberko
Oni cię też i dla nich wystarczyło.

Gość mnio
zębami się zgrzyta ze złości a nie ze strachu. Ze strachu to możesz się trząść. :D

Gość miszel fajfer
"zębami zgrzytam ze strachu" a czego Ty sie boisz? co, rzucą sie na Ciebie i Cie pogryzą? daj spokój, dziewczyno... ja przez 2 lata właśnie zachowywałam się wobec teściów tak jak Ty, starałam się być miła, kochana, a oni tylko się do tego przyzwyczaili i poczynali sobie coraz śmielej, aż w końcu pewnego dnia posunęli się za daleko obrażając kogoś z mojej rodziny, kogo nawet nie znali, i oczywiście wielki foch bo jak ja śmiałam stanąć w obronie mojej rodziny? Według nich nastąpiła obraza majestatu i 2 lata moich starań nagle poszły w zapomnienie. Minęło kilka lat a my sie tylko co najwyżej pozdrawiamy na odległość, teraz dobrze wiedzą że gdyby chcieli odnowić relacje, to oni też musieliby się starać o to żeby się dobrze układało. Ale oni nie chcą, bo wg nich to oni mogą mówić wszystko a ja mam przyjmować to z pokorą a ja sie na to nie zgadzam. Jak Cie nie lubią, to nic z tym nie zrobisz, chyba że dasz dobrowolnie jeździć po sobie jak po shmacie.

macie rację dziękuję za wypowiedzi ! : ) muszę być sobą a jak im się nie podoba mają pecha ważne że mi się układa z ich synem ... :) łatwiej by było jakbyśmy się lubili ale skoro oni nie chcą dać szansy cóż sami sobie życie utrudniają jestem bezkonfliktową, zaradną, skorą do pomocy kobietą znam się na gotowaniu i innych pierdółkach babskich- a że oni szukają synowej z baśni to mają problem ja jestem prostą dziewczyną co na co dzień wkłada luźne spodnie i bluzki a od święta piękną sukienkę : )