Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsafsafsfasfasfasfasfasf

Gdzie lecieć na wczasy?

Polecane posty

Witam! W tym roku zamierzam odbyć swoją pierwszą podróż do ciepłych krajów, dlatego liczę na waszą pomoc w wyborze miejsca ;) Moim priorytetem jest nurkowanie, daltego ważne by woda była ciepła i czysta, oprócz tego przydały by się też jakieś imprezy/dyskoteki. No i oczywiscie co nieco do pozwiedzania ;) Zastanawiałam się nad Kretą gdyż mniej więcej spełnia moje oczekiwania, ale w Hurghadzie znowu woda jest znacznie czystsza z tym że nie wiem jak tam z imprezami czy zwiedzaniem ;) Daltego liczę na Was i podzielicie się swoimi wrażeniami z wakacji w ciepłych krajach(jeśli takie odbyliście) oraz pomożecie mi wybrać miejsce nad którym głowie się już 2 tydziewń ;)

Gość czy to Master111 ?
jak chcesz dyskoteki to weź gumki bo facet może zapomnieć

heh proszę o poważne komentarze poza tym ejstem facetem ;) Zresztą temat już nie ważny. Mam inne pytanie. Już wiem że lecę do Egiptu ale jeszcze nie wiem czy do Hurghady czy do Sharm el Sheikwięc moje ostatnie pytanie. Gdzie ejst taniej. Pytam ogólnie oczywiście bow iadomo że wszędzie w każdym hotelu koszta są inne. Ale chodzi mi o średnią. Gdzie więcej wydam? Oeientuje się ktoś?

Gość KULAkitu
do bułgarii

Gość :D hahaha
co robi facet na damskim forum ?

Wykupujesz wycieczkę z biura podróży? Nie szkoda kasy na drogie hotele? Wiesz ile jest możliwości taniej podróży poślubnej? Przeczytaj np to: http://supersluby.pl/couchsurfing-dobry-pomysl-na-podroz-poslubna-a2548.html "Tańszych" noclegów to się już chyba nie da znaleźć :):):) A w ogóle co w tym złego, że facet siedzi na damskim forum? Ja nie widzę przeciwwskazań :)