Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkamiki900210

luteina 100 % ??

Polecane posty

Gość myszkamiki900210

Dziewczyny mam pytanie. Chodzę prywatnie do ginekologa , jestem ubezpieczona. Dostalam duzo lekow na recepcie i wszystkie 100% platne dlaczego? przeciez jestem ubezpieczona?nawet pani w aptece pytala dlaczego mam 100% czyzapytac ginekolog czy moglaby mi to zmienic?

Gość mnio
no to pytaj przecież.

Gość mnio
ja dostałam receptę od gina prywatnie i były normalnie dopłaty a nie na 100%. na antybiotyk tez inny lekarz prywatnie wypisywał ze zniżką.

Gość widac ginekolog nie wypisał ci
na receptach zniżek. moja zawsze sprawdza w jakims notesie jakie sa znizki na dane leki i to pisze na recepcie. inny mój lekarz równiez. masz prawo do leków ze znizka, wiec musisz spytac ginekologa .

Gość myszkamiki900210
tak wlasnie zrobie jutro ide na na usg wiec wezme ze sobą recepte może mi zmieni:) zaplacilam za sama luteine juz 120zl za 4 pudelka a ze znizka chyba byloby to kolo 15 zl no to jest roznica :/

Gość myszkamiki900210
tak wlasnie zrobie jutro ide na na usg wiec wezme ze sobą recepte może mi zmieni:) zaplacilam za sama luteine juz 120zl za 4 pudelka a ze znizka chyba byloby to kolo 15 zl no to jest roznica :/

a w którym jesteś tygodniu? bo wg nowej ustawy luteina jest refundowanan tylko do 20 tc, ja też biorę i też płacę 100%.

Gość i tak drogo strasznie
Luteina podjęzykowa 100% kosztuje około 15 zl/ opakowanie 30 tabletek...więc i tak jakoś strasznie dużo zapłaciłaś.

luteina, przynajmniej dopochwowa jest refundowana, mi lekarz raz wypisał 100% ale jak zadzwoniłam, to zmienił i problemu nie robił, po prostu zapomniał zaznaczyć.

ja mam pod język, 2 tabletki dwa razy dziennie i chociaż faktycznie jedno opakowanie nie kosztuje drogo ( a że jestem w 31 tc to nie jest refundowana ) to na cały miesiąc trochę się tego zbiera. a tak na marginesie to ten sam lek przepisywany kobietom po 50tce jest refundowany bez żadnych ale.

Gość myszkamiki900210
Ja mam luteine dopochwowa- jedno opakowanie kosztuje 29.90. Jestem w 9 tygodniu ciązy.

Gość hejhejjjjjj 90
Ja też zażywałam i płaciłam 100% ... niestety to nasz NFZ