Nikus2530 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Czy któreś kobiety brały Midiane ? Jak się po niej czułyście ? Ja prawdę mówiąc ogólnie dobrze toleruję jednak po skonczeniu opakowania w 3 dobie zaczyna sie silny ból głowy i trwa aż do pojawienia się krwawienia. Nie wiem czy to jest normalne czy któras z was ma tak przy tabletkach antykoncepcyjnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akajaka Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja brałam, ale bóle głowy towarzyszyły mi niezależnie od tabletek. Za to podczas brania Midiany (3 mce, wczesniej jeanine) mialam OKROPNE wahania nastroju, stany depresyjne. Poza tym schudłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akajaka Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja brałam, ale bóle głowy towarzyszyły mi niezależnie od tabletek. Za to podczas brania Midiany (3 mce, wczesniej jeanine) mialam OKROPNE wahania nastroju, stany depresyjne. Poza tym schudłam. A teraz rzuciłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Kwiecień 11, 2012 Ja akurat byłam z Midiany zadowolona. Gin zmienił mi ją na coś innego o analogicznym składzie, ale tańszego. Każdy inaczej reaguje na konkretne tabsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach