Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieorgazmiczna

czy to mógł być orgazm?

Polecane posty

Gość Nieorgazmiczna

orgazmów nie doświadczam. Wkurwiłam się. Idę do łazienki co sobie dawno obiecywałam, siadam w prysznicu. Wiadomo... momentalnie zaczyna mnie tam boleć, ale daję dalej. Po chwili miewam mimowolne spazmy ciała - za szybko, za mocno. Straszne uczucie. Przy tym zero pulsowania. Decyduję się na bidet. Tam jest łagodniej. Leci ta woda i leci, ja wyobrażam sobie łąkę i słońce (tak samo przyszło), po chwili czuję że to jest silniejsze ode mnie, że się otwieram. Zaczynam kołysać się w przód i w tył. Zupełnie inny moment - czuję nagle pewną kulminację - lekkie pulsowania tam. Są te pulsowania, myślę: orgazm! czyli jestem do tego zdolna? Ale gdy nie przestaję żeby zobaczyć co będzie dalej, natrafiam na znacznie mocniejsze odczucie i już nie tak przyjemne - te spazmy ciała, cała się wyginam, chcę uciekać - tym razem bez pulsowania. Zastanawiam się - odczucia nadal mocne i nic mnie tam już nie boli, to nie jest tak że to miejsce stało się drażliwe i bolesne - czyli mogłabym dalej. Ale nie chcę dalej. Jestem zniecierpliwiona. Nie odpłynęłam umysłem niewiadomo gdzie, mogłam się oprzeć chęci krzyczenia. CZY TO MÓGŁ BYĆ ORGAZM? Litości, jestem beznadziejnym przypadkiem - mam 25 lat i ta esencjonalna kwestia nie została jeszcze u mnie rozwiązana.

Gość rdtghybjmk
mogl...

Gość on2233443322
znajdz sobie mężczyzne, który zrobi Ci porządną minetkę to sie dowiesz co to jest orgazm. to nie boli:)

Gość on2233443322
znajdz sobie mężczyzne, który zrobi Ci porządną minetkę to sie dowiesz co to jest orgazm. to nie boli:)

Gość azsxdc on azsxdc
znajdź sobie porządnego mężczyznę, który zrobi Ci porządną minetkę to się dowiesz co to jest porządny orgazm:)

Gość Nieorgazmiczna
spadać :) mam mężczyznę! jest bardzo przyjemnie podczas seksu, ale wiem że raczej nie dojdę tak na wyżyny. Sama ze sobą też nie umiem tego robić. Jedyna opcja to eksperymenty z prysznicem - kiedyś w ogóle myslałam że ja nic nie moge poczuć bo wcale nic nie czułam podczas seksu - NIC więc mówicie że to był orgazm?

Gość Nieorgazmiczna
spadać :) mam mężczyznę! jest bardzo przyjemnie podczas seksu, ale wiem że raczej nie dojdę tak na wyżyny. Sama ze sobą też nie umiem tego robić. Jedyna opcja to eksperymenty z prysznicem - kiedyś w ogóle myslałam że ja nic nie moge poczuć bo wcale nic nie czułam podczas seksu - NIC więc mówicie że to był orgazm?

Gość Nieorgazmiczna
nikt mi nie pomoże?

Gość KULAkitu
ja potrafię sprawić kobiecie orgazm mam technikę...

Gość Cieekawee
Trudno tak ocenić po takim opisie.. Zrób to z mężczyzną i wtedy opisz.

Gość Nieorgazmiczna
ale chodzi mi o odczucia - opisałam dość dokładnie jakie miałam cielesne odczucia - chyba osoby które przeżyły w życiu orgazm mogą podzielić się ze mną swoimi spostrzeżeniami - chyba że nikt tak naprawde nie jest pewny czy to co przeżywa to orgazm, tylko potem sie chwali?

Gość KULAkitu
ci facet nie jest w stanie dać rozkoszy to co ty z nim robisz? lezysz i czytasz gazete żeby w trakcie nie zasnąć a potem robisz sobie dobrze prysznicem? to chyba nie jest normalne?

Gość Nieorgazmiczna
kulakitu nie czytam gazet, jestem aktywana ALE CO Z TEGO