Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaniewinna

Solarium a efekty

Polecane posty

Gość takaniewinna

witam, po ilu sesjach widac jakies efekty ? wczoraj bylam 1y raz na 5 min, jutro planuje znow isc, musze zlapac troche kolorku do wesela, naliczylam ze 4y razy uda mi sie jeszcze isc, czy wystarczy ?

Gość znawca.sl
to wszystko zależy od karnacji i od lamp które są w solarium

jezeli jesteś blada to może być ciężko...ale zawsze coś będzie napewno widać;)

chcesz chodzic codziennie ? zwariowalas? ja chodzilam codziennie i zaluje bardzo . Skora zrobila sie sucha i popekana ! juz nie chodze ;] smaruje sie samoopalaczem ! i efekt zajebisty. kazdy sie pyta czy na solarium chodze;p http://www.ebay.co.uk/itm/120885032835?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 uzywam ten. i ten : http://www.ebay.co.uk/itm/190663081008?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 a tu masz filmik dziewczyny ktora uzywa tez tych samoopalaczy :) i zobacz jak wyglada :) http://www.youtube.com/watch?v=8KmJWpJY6fc

Gość takaniewinna
nie chodze codziennie, bylam wczoraj dzisiaj 'wolne' jutro znow chce isc. jestem blada ale nie az tak, troche widac efekty po pierwszym opalaniu..

Gość takaniewinna
samoopalacze ? nie chce miec pomaranczowych plam

Gość takaniewinna
ja uzywam masla kakaowego Zaja

samoopalacze ? nie chce miec pomaranczowych plam ale dlaczego zaraz piszesz o ' pomaranczowych plamach '' ? ;/ sa takie samoopalacze ktore ladnie rozprowadzaja sie na skorze i opalenizna wyglada bardzo naturalnie ! wiadomo jak kupisz samolopalacz za 5 zl to plamy bedziesz miala ;] podalam ci filmik ta dziewczyna uzywa tego samoopalaczu co ja ;] mnie kazdy pyta czy chodze na solarium :) na co ja odpowiadam ' to samoopalacz ' ;)) i uwierz nie mam zadnych plam ;p

Gość chcesz miec ładna oplenizne
zawsze przed latem lub solarium pij sok z marchweki i samryj sie olejami. Oczywiscie polecam robic to cały rok.

Gość takaniewinna
widze wlasnie, ale powiem Ci szczerze ze troche zabawy z tym jest .. zeby rowno rozprowadzic, zeby nie bylo zaciekow, no i wiadomo po tyg schodzi ..

ten samoopalacz jest tak niesamowicie dobry ze ja go uwielbiam