Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miax3

Czy to jest gwalt?

Polecane posty

Sluchajcie, mam znajoma ktora spotkala sie z dwoma kolegami, ci kolesie wynajeli pokoj w hotelu i ja tam zaprosili . Kasia ( bo tak ma na imie ) przyszla do tego hotelu, rozmawiala z nimi ( myslala ze spotka sie tylko z jednym, bo tak mialo byc ) a ten kolega z kolega przyjechal . Upili ja i kasia nic nie pamieta. Rano gdy wstala zobaczyla ze nie ma majtek . Wstrzesnieta uciekla stamtad. Namawiam ja zeby szybko szla z ta sprawa na policje ! Mieszka w Szkocji ! to jest gwalt prawda? Ona spala ! a oni ja wykorzystali !!! Pojechali na spotkanie z mysla zeby ja za przeproszeniem ' wy*uchac !!! ' teraz ona jest w takim strasznym stanie :( czy ci kolesie moga isc siedziec jak zalozy im sprawe ? dodam ze mam zdjecia ,ktore robili sobie podczas tej wizyty ! i na nich wyraznie widac ze ona spi a oni ja obmacuja ! zdjecia mam bo zostaly one zrobione moja lustrzanka ktora pozyczylam im. ( powiedzieli ze jada pozwiedzac miasto i poprosili mnie o aparat) Mam tez smsa ktory zostal wyslany do mojego chlopaka cytuje '' wlasnie gwalce twoja dziewczyne lepiej po nia przyjedz :D '' dodam ze z jednym kolesiem kiedys bylam, i to wlasnie on wyslal takiego smsa do mojego obecnego chlopaka . ( z zazdrosci ze jestem szczesliwa ) i to prawda dobieral sie do mnie ale ja glupia nie jestem i sie nie dalam bardziej skrzywdzic ! odeszlam do niego ! Kasia powinna zglosic to na policje i ja jej w tym pomoge, zgram te zdjecia na plyte i pokaze smsa ktorego on wyslal do mojego chl . to cos da,prawda?

i przepraszam za błędy ale szybko pisze . ;/ Chciałam jak najszybciej dodać ten watek . :(

Ale mniejsza o to zglos to jak najszybciej na policje.napisze ci zdarzenie mojej kumpeli.. Mieszkala miesiac u ciotki kolezanki ona miala meza byl spoko ale gdy wyjechala jego zona na tydz do mamy moja kump.zostala z nim i troche imprezowali alko te sprawy on zaprosil swojego kumpla dosypali jej jakies gowno do drinka i ona nie wiedziala co sie z nia dzieje a te debile wiadomo co z nia zrobili jeszcze byli ostro pijani i nakrecili filmik jak ja gwalcili i porobili foty a w dodatku jej komorka!i zapomnieli o tych zdj jak ona to znalazla odrazu na policje i teraz te fagasy siedza w kiciu ladnych kilkanascie lat posiedza.wiec jesli masz dowody w postaci zdj szybko idz z tym na policje

Gość jaki ciołek
porobili zdjęcia i ci oddali nie kasując ich? Zgłoś na policję, powinnaś, a pierwsze co, to powinnaś iść do szpitala na badanie, czy masz jakieś ślady gwałtu, plemników, czy co tam jeszcze innego, jakieś zadrapania..

Gość kit kat breake
czy cos da? to zależy...od...adwokata

Gość OdpalamzKlamki
pewnie to murzyni byli... polki takim dają zawsze i wszędzie!!!

blagam Was czytajcie ze zrozumiem ! to chodzi o moja kolezanke Kasia ktora zgwalcili a nie mnie ! ja tylko jednego z tych kolesi dobrze znam bo kiedys z nim bylam ! i wiem do czego jest zdolny ! mnie tez probowal wiele razy na sile brac ale sie nie dalam i odeszlam ! teraz znalazlam cudownego mezczyzne i jestem z nim szczesliwa. Napisalam tylko ze ten koles z ktorym bylam napisal smsa do mojego terazniejszego chlopaka ze mnie gwalci ! i mamy tego smsa jako dowod na policji ! chcial sie zemscic ze odeszlam od niego ? i dlatego napisal takiego smsa? przeciez tym smsem mnie nie pograzyl tylko sam siebie :P

porobili zdjęcia i ci oddali nie kasując ich? dokladnie tak . zapomnieli wykasowac tych zdjec i ja je teraz mam wszystkie .

Gość jaki ciołek
No to niech ta koleżanka zgłasza, na co czekać, macie dowody w postaci sms i zdjęć, więcej coś trzeba? No i niech ona idzie do szpitala, chyba, że się wymyła, to by głupio zrobiła podejrzewając gwałt.

jesli nic nie pamieta, nagle urwal jej sie film to pewnie dali jej podstepem lub sama wziela narkotyki... powinna isc do ginekologa od razu po zajsciu, zbada sie na hiv i ine gowna (ci dwaj pewnie wiele panienek tak obracaja we dwoch) i test ciazowy itd itp i na policje.. jak trafia do kartoteki nawet jak im nic ie udowodnia to sie dwa razy zasanowia nim znowu zgwalca

Gość kit kat breake
to mogą być dowody w sądzie ale nie muszą .Zależy.Pisałem już i uspokój sie.Nie jazgocz tylko działaj

myc sie trzeba wiec mysle ze to wymyla . Tym bardziej ze do tego koszmarnego zdarzenia doszlo jakis czas temu, a ona dopiero teraz nabrala sily zeby zglosic to na policje . Wczesniej nie dalaby rady byla tak rozbita ! Czy Kasia ma szanse wsadzic tych debili ? mimo ze od tego zdarzenia minelo troche czasu ;/ nie powiem wam dokladnie ile, bo nie pamietam, ale 2 miesiace napewno .

Nie wiem jak wygląda prawo karne w szkocji. W Polsce gwałt jest przestępstwem ściganym na wniosek ofiary. Macie jakieś tam dowody, a u nas gwałtem jest jeżeli nawet kobieta w trakcie nie powie tak chce to może oskarżać o gwałt bo musi jasno wyrazić zgodę.