Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllallaa

Doradźcie jaki dobry kamuflaż?

Polecane posty

Gość lllallaa

szukam dobrego kamuflażu, mam jasną cerę i piegi ...myślałam nad ArtDeco , a Dermacol ??

Gość lllallaa
pytam szczerze..

Gość mkobhucftzse
ale on dobrze mowi

Gość lllallaa
jeśli ktoś ma lub miał dobry kamuflaż to prosze o rade , caly czas się zastanawiam nad Artdeco ale boje sie ,ze zly kolor wybiore ,myśle nad nr 2 żółtym ale chyba za jasny bedzie, on jest niby pod oczy a ja chce też na policzki i nos dać ???

Gość lllallaa
jaki krochmal, chodzi mi o kamuflaż do twarzy

Gość mkobhucftzse
hmm no nie wiem ja to raczej za krochmalem jestem :)

Gość mkobhucftzse
wiem ze po krochmalu efekty sa natychmiastowe a o kamuflazu do twarzy nigdy nie slyszalam wiec ciezko mi cos doradzac

Polecam Ci ten: http://www.ebay.pl/itm/SKIN79-The-Oriental-Line-Cover-BB-Cream-Plus-10g-Gold-/220816366617?pt=US_Makeup_Face&hash=item3369ae5c19 Tzn. to korektor jest, ale jak nic innego poradził sobie z moimi ogromnymi cieniami pod oczami, a próbowałam wszystkiego, łącznie z art deco i dermacolem, tamte jednak było widać, a ten daje naturalny efekt. Najpierw używam bb creamu a potem pod oczy i na jakieś niespodzianki golda - i wszystkie niedoskonałości znikają :)

Gość kamuflaz? tzn?
kocem sie zakryj 🖐️

Gość lllallaa
shopoholiczka- dziękuje Ci, a jaką to ma kosystencję?? zakryje wszystko? bo naprawde mam problemy z twarzą..;/

Gość lllallaa
ale ja nie chce, mam je na całej twarzy i nigdy ich nie polubie, fajnie gdybym miałana policzkach albo nosku ale troszke a nie całe policzki i nos;/ Używał ktoś z was kamuflaż ArtDeco? na całą twarz ktry jest dobry do jasnej cery i a by pokrył ;)?

To ma konsystencję gęstszego kremu :) Ale jest go mało bo tylko 10g, za to naprawdę warto go mieć. Dobrze się rozsmarowuje (pół kropli mi pod oczy wystarcza!) i fajnie wchłania i nie wygląda sztuczne (co prawda ja się gapię w lustro dobre 5 minut bo nagle nie mam czarnych kółek pod oczami :P i dla mnie to wygląda niecodziennie i dziwnie ale dla reszty ludzi najnormalniej). Ale serio poleciłabym do tego bb cream (ale nie ten polski garniera tylko też z azjatyckich), lekko kryjący i wyrównujący koloryt, myślę że z piegami sobie poradzi (bo tego golda to żal używać na całą twarz) :)

Gość lllallaa
Dermacolor Camouflage System. - myślałam też o tym. ale troche drogi ale jak wydam jeśli bedzie trzeba i jest wart ceny.

Gość lllallaa
hmmm.. no nie wiem mam taki dylemat. ale chyba wolę wiecej zapłacić i być zadowolona niż póxniej zalowac ,ze kupiłam coś czego później nie bede używała.