Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek1918Polska

Rada dla wszystkich mężczyzn i przestroga dla kobiet

Polecane posty

Gość pioterekk
kwita? KWITA? kogos tutaj zdrowo po*ierdolilo to co zrobil marek mozna porownac do tego jakby jakies facet po prostu nie chcial miec dzieci, lae nie powiedzialby o tym swojej kobiecie przez piuerwsze 3 miesiace znajomosci. To wszystko, najgorsze do czego to moglo doprowadzic to ze kboieta poczuje sie zawiedziona kiedy sieo tym dowie jesli bedzie wiazac nadzieje z zakladaniem rodziny. a co probowala zrobic ta zdzira? probowala w fałszywy i podstepny sposob ukryc ze jest szmatą, i ZMUSIC CZLOWIEKA ZEBY POSWIECIL JEJ RESZTE SWOJEGO ZYCIA!!!!!!!!!!!!!!! nawet k*rwa nie probuj poruwynac ze soba tych dwuch rzeczy i powiedziec ze ktos jest kwita bo to nawet nie jest smieszne.

Gość Richanna
Marek 🖐️ x 1000 szacunek

Gość Gwóżż w bucie pwenego pana
Nie do konca, bo ja niecnych planów nie miałem. Gdyby nie próbowała mnie wrobić tylko z płaczem powiedziała, że poszła z innym i to może być jego dziecko, przynajmniej zostalibyśmy znajomymi, pocieszałbym. rozumiem problem leży gdzie indziej... ja jej absolutnie nie bronię ja zwracam twoją uwage na fakt, że ty ukrywałeś przed nią rzeczy x - i nie ma znaczenia co pod tym x sie kryje (żona, 3kochanki, krętek blady czy cholera wie co jeszcze) dlaczego więc uważasz, że ona miała obowiązek być stuprocentowo uczciwa? Jasne, waga tych win jest różna.. tylko ty tu wyskakujesz z pozycji siły. czy aby na pewno masz do niej prawo?

pioterekk kwita? KWITA? kogos tutaj zdrowo po*ierdolilo owszem. ciebie. zabierając ci umiejętność kulturalnego formułowania wypowiedzi :classic_cool:

jestem facetem , nie odczuwam solidarności z jajnikami ,ale z Tobą też nie . On jest szmatą - zgoda i nawet nie ma co jezyka strzepić. Ale Ty też nie jesteś lepszy . Jaki normalny facet bawi sie w takie duperele ? Po gadce kobiety o " ciąży " każdy Facet rzuciłby babie w twarz co o niej myśli i z jakiego powodu i tyle . Kto normalny łazi po notariuszach po potwierdzone akty , że strzela ślepakami ? Kto darmo wydaje pieniadze na rzeczy , których udowadniać wcale nie musi ? No kto ?

Gwóżż Uważam, że jest drobna różnica w ukrywaniu "nie chcę mieć dzieci" a ukrywaniem posiadania już dzieci. Nie wie co gorsze, chyba zależy od systemu wartości :) Ja mam satysfakcje bo uniknął gilotyny. Ale sama sprawa jest szalenie nieprzyjemna, wolałbym wersję win-win.

Gość MatiSeba
brawo Marek, popieram i hyc o podloge

spoxer Trzeba być zabezpieczonym, kumpel zwlekal z pozwem u ustalenie ojcostwa i płaci alimenty na cudze bo czas na pozew minął. Uznawanie skrupulatności za grzech jest domeną oszustów, którzy boją się czyjejś ostrożności. Noł ofens.

nie tym razem kamienie na stół poszły - i odrobina samokrytyki pokazałaby ci, że na twoja prośbę...

Gość krótko zwięźle i na temat
trafił swój na swoją :) On miał swoja tajemnicę, ona swoją gdyby te tajemnice ze soba nie kolidowały :) nic by sie nie wydało chciał mieć kobiete tylko do seksu, to taka sobie znalazł ona miala wieksze potrzeby to sobie dorabiała a boku :) morał wszystko ma swój koniec ktory nie jest ani penisem ani macicą

to nie jest skrupulatność - to pułapka . A kto zastawia pułapki ? ktoś kto boi sie stanąć przeciwnikowi do oczu .

No jasne, jak można uznawać mojej wazektomii i jej ZDRADZENIA MNIE + PRÓBY WROBIENIA W DZIECKO + KŁAMSTWA za równoważne? I co teraz? No czekam. Nie wmawiajcie nikomu, że to samo. No chyba, że zgwałcić, zabić i spalić zwłoki to to samo co zabić.

spoxer Mogła mnie wyśmiać i grozić, że mnie udupi alimentami (co zresztą groziła hehe). Żyjesz w ciekawym świecie, gdzie sąd wierzy na słowo?

spoxer to nie jest skrupulatność - to pułapka . A kto zastawia pułapki ? ktoś kto boi sie stanąć przeciwnikowi do oczu . też... on się boi .... i tym razem okazało się że bał sie słusznie ale dalej będę się upierać, że to był wyścig dwojga cwaniaczków. On po prostu okazał się lepszy :D

Gość Marku gratuluje
jestem kobietą i gratuluję!

Gość pioterekk
Gwóżż w bucie pwenego pana jestes niepowazna kobieto "ja zwracam twoją uwage na fakt, że ty ukrywałeś przed nią rzeczy x - i nie ma znaczenia co pod tym x sie kryje " typowo kobiece gadanie kiedy juz skonczyly sie argumenty. gigantyczne znaczenie jest to co sie pod x kryje. czy kryje sie ze sikam na siedzaco, czy to ze mam aids? nie gadaj ze nie ma roznicy. Mozna dyskutowac o tym czy to co zrobil marek bylo sluszne nie mowiac jej o wazektomii ale jak widac z tego jak sie rozwinela sytacja jak najbardziej powinen to zrobic i chwala mu za to ze tej dziwce nie uszlo to na sucho. btw. wedlug dr. Rafała Płoskiego z Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego co 12sty polak wychowuje nie swoje dziecko. Wiec uwazajcie panowie i lepiej zaplacic za test DNA niz potem placic zdzirze do konca zycia. Szczegolnie ze wiele z nich udaje slodkie i niewinne a jak przyjdzie co do czego to wskakuja pierwszemu lepszemu murzynowi. Spotkalem sie z wieloma przypadkami keidy facet byl kompetnie zakochany w kobiecie i dalby sobie za nia reke uciac a potem sie okazuje ze to zwykla k*rwa co sie puszcza z pierwszym lepszym samcem alfa. Kobiecie sie po prostu nie powinno ufac chyba ze chcecie poswiecic reszte waszego zycia na cos co ona sobie zaplanowała i uknuła.

Gość Marku gratuluje
gratuluje dlatego, że takim kobietom się to należy!!!

"Więc miałem sobie zaserwować 9 miesięcy gróźb i oczerniania? Dzięki" No przecież mogleś ją rzucić, mówiąc prawdę w oczy, znając swoja winę nie domagała by sie zaświadczeń

Kobiecie sie po prostu nie powinno ufac chyba ze chcecie poswiecic reszte waszego zycia na cos co ona sobie zaplanowała i uknuła. wał z kołdry, gumowa lala, płatne usługi, jechanie na ręcznym czy wykorzystywanie idiotek? która opcja jest twoim jutrem?

Gość krótko zwięźle i na temat
szkoda, ze taka sytuacja nie moze zaistniec w druga stronę :classic_cool: to byłby kąsek i wątek a krótkie wiosenne wieczorki :D

Gość sambastiano
fiku miku ty wierzysz ze takiej osobie mozna zufac ze nie oczerni? Pozartym wzakektomia bywa nieskuteczna sam mialel poprawke zabiegu. Musial sie upewnic.

Gość Marku gratuluje
mój były jest w sytuacji gdzie kobieta z którą mnie zdradził twierdzi, że to jego dziecko....a ja sądzę, ze ona chce go wykorzystać....ponieważ jest bardzo rodzinnym facetem i do tego niestety naiwnym czasami. On wierzy, że to jego dziecko...podejrzewam, że może być różnie. Jak faceta nie urazić i uświadomić mu że test dna jest wskazany?

Gość drenażysta
Dobrze rozegrane, ale jest pewne "ale". To nie nauczy kobiet (poza paroma wyjątkami), że nie robi się takich rzeczy. Większość kobiet jest przekonana, że faceci są głupi, nie domyślają się, nie potrafią obserwować. Mechanizm racjonalizacji u kobiet jest ponadczasowym dziełem matki natury - kiedy kobieta uprze się na jakiś cel to choćby Bóg dawał jej znaki na niebie, że jest głupia to ona i tak zrobi swoje wymyślając idiotyczną racjonalizację - szczególnie bezdzietna kobieta z zapasem jajników na wyczerpaniu. A przypadki podwójnej strategi seksualnej typu z jednej strony zadbać o lepsze geny, a z drugiej o jak najlepszego żywiciela. Takie przypadki będą się zdarzać, bo natura kobieca jest silniejsza logiczne rozumowanie wszystkich starożytnych uczonych razem wziętych. Jedyne co mogłoby mieć jakiś wpływ na taką taktykę seksualną to obligatoryjny test na ojcostwo od razu po narodzinach dziecka. Tylko świadomość, że ojciec zaraz po narodzinach mógłby swobodnie odejść po zbadaniu, ze dziecko nie jest jego mogła by przekonać kobietę do utrzymania wierności z facetem, z którym chciałaby założyć rodzinę. To, że uprawiając seks z bezdzietnymi 30kami trzeba się szczególnie mieć na baczności każdy rozsądny facet już wie. Dlatego młodsze są lepsze - mniej wymagające i nie myślą jeszcze o dzieciach, więc same pilnują aby im ciąża nie zrujnowała studiów czy dobrze zapowiadającej się kariery.

Gość a dlaczego nie
Postawcie autorowi POMNIK za jego osiągnięcia. Tak na marginesie skoro wszystkie kobiety z którymi sypiacie( włącznie z autorem) nazywacie szmatami to świadczy o jednym " swój swojego zawsze znajdzie" , prawda że prosta dedukcja i nie trzeba podpisu notariusza.

Gość drenażysta
Niestety to kobieta kontroluje rozrodczość. Facet ma do wyboru gumkę lub wazektomię. Dopiero upowszechnienie poniższej metody antykoncepcyjnej dla mężczyzn sprawi, że to oni będą kontrolować kiedy chcą mieć dziecko i z jaką kobietą. RISUG (reversible inhibition of sperm under guidance) http://tinyurl.com/cv6e8dm