Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość defrgthyjuthrgef

Obciach przed współlokatorką... mam ochotę zapaść się pod ziemię...

Polecane posty

Gość defrgthyjuthrgef

A na pewno przez najbliższy rok nie wyjdę ze swojego pokoju :P Do łazienki będę przemykać się cichaczem nocą i żywić wyłącznie suchym prowiantem. Po świątecznym niewidzeniu mój facet odebrał mnie z przystanku i pomógł przytargać bagaże do pustego wtedy mieszkania. Zaczęliśmy się zabawiać i wylądowaliśmy w łóżku. To był bardzo udany i bardzo intensywny raz. Mam tendencję do bycia głośno, on niekoniecznie, ale tym razem próbował mi wtórować. Gdy skończyliśmy i leżeliśmy zmęczeni, usłyszeliśmy bliżej niezdiagnozowany hałas. Okazało się, że w międzyczasie (a może chwilę po?) niespodziewanie wróciła moja współlokatorka. Nie ma bata, by czegoś nie usłyszała. Teraz strasznie mi głupio, ona jest zamknięta w swoim pokoju, ja w swoim i głupio będzie mi jej spojrzeć w oczy jak już z nich wypełzniemy :O Nie dość, że ja się wstydzę, to jeszcze zdaję sobie sprawę z tego, jak bardzo mało komfortowo musiała się poczuć ona... Ech!

Gość defrgthyjuthrgef
Żadne jęczysz jak krowa, po prostu cieszę się seksem :P Akceptuję fakt, że ludzie mogą wiedzieć, kiedy go uprawiam, ale niekoniecznie, że wiedzą kiedy :O

Gość Yach Chrystek
głośno sracie przy bzykaniu ?

Gość tttthhhhiiiiddd
Skoro się wstydzisz to musiałaś kwiczeć jak maciora rozpłodowa.

Gość hdfghdfgh
spoko, moja współlokatorka wogóle sie nie hamowała, chyba myślała że są grube ściany i słuchałam odgłosów jej i jej faceta przez ponad pół roku... w sumie nawet śmieszne to było ;P

Gość bbub
Nie wiem jaki masz problem :o Albo jesteś zajebiście infantylna, albo masz coś pod deklem nie tak, bo normalny, dorosły człowiek poszedłby do koleżanki, zapukał do drzwi i powiedział "Kasia, sorry za wczoraj ale sama wiesz jak jest, następnym razem nie zafunduję Ci takiego szoku urazowego, jeszcze raz przepraszam :P" i po sprawie :o Masz 15 lat czy jesteś niedorozwinięta, bo nie rozumiem?

Gość kkkiiikkkaaa
No sorry, ale sama bym się wstydziła, gdyby ktoś słyszał, jak głośno uprawiam seks. A lat mam prawie 30. Tak samo zawstydziłoby mnie, gdyby ktoś mnie podczas tego seksu przyłapał. I nie, nie jestem pruderyjna. Po prostu pewne rzeczy są dość intymne i nie chciałabym mieć świadków.

No cóż.. tak w życiu bywa... krępująca sytuacja, ale obie jesteście dorosłe, tak? przeproś, ze tak wyszło, powiedz, że się jej nie spodziewałaś, potem troszkę zażartuj na ten temat i atmosfera może się rozluźni :) głowa do góry, było minęło, nic już nie zrobisz ;p

Gość defrgthyjuthrgef
Nie mam 15 lat i przede wszystkim nie mam pewności, kiedy ona do tego mieszkania wbiła. Może było już po? Zresztą wydaje mi się, że tego typu komentarz mógłby tylko dodatkowo wprawić ją w zażenowanie. Ona nie ma faceta, jest wierząca no i ma chyba mniej luźne podejście do tego spraw niż ja. A ja wcale nie mam takiego lajtowego :P