Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrze postompiłem

rozstałem sie z dziewczyną bo glosowała na pis

Polecane posty

Gość dobrze postompiłem

jestem szczęsliwym koniobijcom a ona ma chlopaka durnego (tez glosuje na pis) mają już jedno dziecko, samochod i domek, muszą pracować a ja siedze caly dzien w domu i gram w cs :)

Gość Jowita KRK
bardzo dobrze postąpiłeś, osobiście terz nie mogła bym być z kimś kto głosował na oszołoma

Gość i donte understanełe
zuch z ciebie. postempój tak dalej to zajdziesz wysoko.

Gość a ja glosuje
a ja głosowałam na pis i będę głosować. nie kryję się z tym przed znajomymi. a na powodzenie nie narzekam, choć nie znam nikogo kto byłoby wiekiem zbliżony do mnie i głosował na pis. (mam 22 lata)

Gość hcvsd
Od dwóch dni.mamy zmasowany , wręcz histeryczny atak Pelowcow na kafe !!!! Powsciekaly się czy co ?

Codziennie widzę jak PO-wski elektorat nieliczny bo nieliczny ale aktywizujący się na forum, broni każdej złej rzeczy. Bronią syna Wałęsy, bronią wysokich podatków ba nawet atakują jak ktoś im prawdę powie. Strasznie przemądrzali ludzie to są. Bezrobotny to dla nich nieuk, nieudacznik, leń, fan PIS-u to debil. . PO-wcy są strasznie pewni siebie ale ta pewność to już sekciarstwo codziennie widzę jak PO-wski elektorat nieliczny bo nieliczny ale aktywizujący się na forum, broni każdej złej rzeczy. Bronią syna Wałęsy, bronią wysokich podatków ba nawet atakują jak ktoś im prawdę powie. Strasznie przemądrzali ludzie to są. Bezrobotny to dla nich nieuk, nieudacznik, leń, fan PIS-u to debil, człowiek atakujący Lecha Wałęsę to głupol itp. PO-wcy są strasznie pewni siebie ale ta pewność to już sekciarstwo

Gość sraczykaczy
wsadźcie sobie w dupe wasze agrumeny bo tylko narzekacie!!! jaki kaczy chce zdobyć srodki na budżet NAPISZCIE A NIE NARZEKACIE, dopóki nie dostane odpowiedzi jestem za PO Z CAŁYMI JEJ ZALETAMI!!!

Gość densi90
a ja glosuje - to jakichs tępych masz znajomych, po co sie z nimi zadajesz? a moze w ogole nie masz znajomych? jeszcze sie chwalisz powodzeniem...ehe, jak je mierzysz? iloscią tego ilu cie zlapalo za tylek albo zaprosiło do auta/ ?

Gość dobrze postompiłem
W sumie to i tak nic nie było.Żadnego seksu nie było to nie żałuje.Jestem prawik ale porzondny i siem nie dam jakiemus rydzykofi na kase naciongać.Mam zajęcie. Piszę tu jako master111.Dobrze jest.

Gość dobrze postompiłem
W sumie to i tak nic nie było.Żadnego seksu nie było to nie żałuje.Jestem prawik ale porzondny i siem nie dam jakiemus rydzykofi na kase naciongać.Mam zajęcie. Piszę tu jako master111.Dobrze jest.

Gość sraczykaczy
widac że wy PISowcy po stetrycząłym poczuciu humoru:) na powaznie ile macie lat po 50 tce??

Gość sraczykaczy
możecie się tutaj skakać ze złości ale z nami jest jak z chrześcijanami im bardziej po nas jedziecie tym bardziej nas przybywa :) a miejsce moczu jest w kiblu :)

Gość sraczykaczy
No już!Ujawniać się tu.Który tu jest po 50?? Ja bardzo lubie ssać miłym starszym panom.Zadbanym oczywiście.:)

Gość sraczykaczy
poczucie humoru to macie jak stetryczałe dziadyngi z pod kościola :)

Gość sraczykaczy
W hotelowym pokoiku i do buzi siku.:D

Gość sraczykaczy
jakbym chciał ruchania ze starszymi panami do bym poszedł do kościoła na ministranta

Gość sraczykaczy
nie to co my młodzi,otwarci,wykształceni z wielkich miast,gibcy i zwinni i srający se do ryja:)

Gość sraczykaczy
jakbym chciał ruchania ze starszymi panami do bym poszedł do kościoła na ministranta

Gość sraczykaczy

Gość pato_
to wszystko badna złodziei, naiwni tylko myślą, że PO różni się czymś od PiS, i ci i ci kradną... o nic innego im nie chodzi

Gość sraczykaczy

Gość hcvsd
Wiara i wiek nie ma tu.nic do rzeczy .Zrozumcie barany , jestem ateistom i niewierzacym i mam 21 lat i zagłosuje ma Pis , bo żarty się skończyły.Więc nie wmawiajcie ludziom , że tylko starcy i katole.głosują na Pis , wymyslcie co innego , bo ten numer.już nie przejdzie !!!!

Gość sraczykaczy
starcy i katole - 80 % moczu w pisie

Gość sraczykaczy
Zapomniałem! Jestem na to za brzydki ! Ale jest szansa dla mnie.Rząd buduje autostrady.Będzie gdzie dupy dawać.Najlepiej niemcom.Trzeba mieć dobre stosunki z sąsiadami a nie jak kartofle jakieś:)

Gość sraczykaczy
nie podoba sie jeżdzić drogami to sie czołgaj po leśnych ścieżkach tłumoku!!!

Gość sraczykaczy
pieprzone zboki katolickie zaraz wszystko im sie ze seksem kojarzy, stetryczałe niedorychańce!!!

Gość sraczykaczy
Jestem purytańskim europejkiczem:)

Gość sraczykaczy
jakby PO jakimś cudem wyparowało z planety i tak nie zagłosujemy na MOCZ!! wszystko tylko nie wy...