Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goraleczka

dieta 3d chili

Polecane posty

Gość gość
noisette gdzie posty?

Witam mile panie,przeczytalam wszystkie wasze wpisy od 1 strony.Na samym poczatku byly tylko prosby o przeslanie diety,a mozna ja sciagnac z internetu,moze nie w calosci,ale w "odcinkach".Ja tak zrobilam ,bo bardzo mnie zainteresowala ta dieta.Chcialam zobaczyc jakie jest menu i jakie przyprawy sa dodawane. Powiem tak,zero zaskoczenia,dieta ,jak kazda inna,jedynie dodawane sa te rozgrzewajace przyprawy.Do diety sprzedawane sa trzyfazowe tabletki,nie polecam.Jedyne ,co jest prawdziwe w tej diecie to olej lniany z kapsaicyna. Majac taka wiedze,dochodze do zrowego moim zdanie wniosku.Po co placic tak drogo za diete 3D,jak mozna samemu wybierac z roznych diet dania niskokaloryczne,doprawiac je podanymi w diecie 3D przyprawami i pic olej lniany z kapsaidyna 3 razy diennie po malej lyzeczce,albo dodawac ja do posilkow.Sam olej ma wlasnie wlasciwosci odchudzajace, a w polaczeniu z dieta naprawde ,daje fajne efekty.Nie chce wyjsc na jakas przemadrzala ,ale mysle,ze ktos na tej diecie 3D chce zarobic,albo juz zarobil duze pieniadze.Bo pomyslcie same,ten ktos wykorzystal wiedze,ze olej lniany z kapsaidyna odchudza,do tego "stworzyl"(moim zdaniem zerznal z innych diet menu) dodal do tego trzyfazowe tabletki ,ktore maja ponoc pomoc zrzucic nam kg-my i to wszystko, za naprawde nie male pieniadze.Taki sam efekt osiagniecie bez wywalania pieniedzy. Jest jeszcze jedna sprawa,ktora mnie zastanawia-martwi?Chodzi o ilosc zrzucanych kg.mow w tydzien.Te 2-3 czy cztery kg jak pisza dziewczyny ,to jest poprostu zle!!!!Dobra i trwala dieta,to taka,po ktorej nie przytyjesz to ubytek wagi 05-1,5kg na tydzien.Wiem co pisze.Ja sama schudlam 4 lata temu 24kg, chudnac wlasnie w takim tempie.Do dzisiaj nie dopadlo mie zadne jo-jo, a olej lniany z kapsaicyna stosuje do dzisiaj. Prosze ,poczytajcie w necie o tym oleju, a napewno same dojdziecie do takiego wniosku jak ja.

Gość gość
Daria Stręk zrzuciła 15kg na 3d chili i to też dość szybko a żadnego yoyo do dziś nie ma, kto śledzi jej bloga to wie

Gość gość
Ile tu żebraków :O Kupić sobie, a nie żebrać !

Gość gość
@Szantel z jakiej stronki mozna sciagnac ta diete? ja w przedziale od 30-44 wieku i mala aktywnosc fizyczna.Tylko rower 4-5 razy w tygodniu.

Gość gość
A gdzie można kupić sam ten olej ??

Gość gośćNika
Witam wszystkich,ja od jutra zaczynam dietę 3d. Czy moze ktoś się dołączy abysmy mogły porównywać efekty?

Gość Amanda255
Ja zaczelam ta diete od pon.1.12 ale od kolacji, bo nie mialam produktow odpowiednich na sniadanie i obiad. jak na razie 3 dzien, potrawy sa ciekawe, dobre i szybkie do przygotowania. Dam znac czy chudne.

Gość gość
Ktoras z was stosuje ta diete aktualnie? Ja drugi tydzien a wogole nie chudne... No ale co sie dziwic, ciagle smazenie, duszenie, chelb razowy ale to weglowodany czesto na kolacje, albo makaron, ciagle kurczak, papryka i nabial. Tragedia! Spodziewalam sie czegos lepszego, przepisy smakuja tylko pierwsze 5 dni jakies, potem sie obrzydna. Ciekawe czy zwroca kase jak niby obiecuja!!!! Oszustwo na maxa.

Gość gość
Ten temat ktos zalozyl w zlym dziale.Powinien byc w dziale diety a nie ciaza, porod, macierzynstwo!! Ale tepaki.

Gość gość
Dieta to podstawa od której trzeba zacząć. Wiele czasu testowałam różne rozwiązania w temacie diet. z bardzo różnym skutkiem, raz mizernym, innym razem chudłam sporo ale kosztem zdrowia, chodziłam ospała, zmęczona, zwyczajnie nie dożywiona. Poradziłam się dietetyczki, która rozwiała moje pytania i wątpliwości i wskazała jakie błędy popełniałam i jak głupie miałam rozumowanie w wyborze diet. Opracowałąm włąsną dietę, która stosowałam niespełna 3 miesiące. Efekty miałam ale nie byłam z nich zadowolona. Po obadaniu tematu o pewnej diecie i zapoznaniu się z pozytywnymi opiniami, rozpoczełam Dietę Limvena. Bardzo ciekawie opracowana dieta która właśnie chciałam polecić. Opiera się ona na kilkupoziomowym ograniczaniu kalorii spożywanych za dnia. Uzupełniając organizm w najpotrzebniejsze białka przez koktajle odżywcze. Dieta jakby się wydawało nie jest trudna dzięki koktajlom. Efekty są i to bardzo dobre, w zależności od tego ile kto ma do schudnięcia. Jest to naprawdę kwestia indywidualna. Co do koktajli, smaczne, spełniają swoją role, pomagają w prawidłowym utrzymaniu wagi.

Gość gość
Bardzo proszę o wysłanie diety 3d chili na mail : pati2806@o2.pl W zamian oferuję dietę oxy :)

Gość gość
Bardzo prosze o wyslanie diety .zapłacė. martita-prylowska@wp.pl

Gość mar111
Witam.czy ma ktos diete chilii na sprzedaż? martita-prylowska@wp.pl

czy mozna prosic diete 3d chilli na maila ( odplatnie) martita-prylowska@wp.pl

Gość gość
Sprzedam dietę 3d chili za 5zł. Mail: madzia1260@gmail.com

Gość Alinazp70
Sporo jest preparatów na odchudzanie, ale które są coś warte? Nieliczne z nich. W miarę wiarygodny ranking działąjących można zobaczyć tutaj: http://moczdrowia.pl/chudnij/

Gość gość
Hej dziewczyny. Czy któraś z Was robi może obecnie dietkę 3d chili? Jeżeli tak to czy z kapsułkami czy bez? Jestem ciekawa jaka jest różnica. Moja koleżanka bardzo schudła, ale wspomagała dietę kapsułkami 3d. Zastanawiam się czy bez nich efekt będzie tez taki dobry...

Gość gość
3d ? Ojjj słaby markjeting. U nas dawno temu przestano używać cyferek na rzecz wulgaryzmów. Bo co może być lepsze od 3d ? 4d ? 5d ? ... Zawsze znajdzie się więcej nie w spominając o 100 w jednym itp... U nas teraz na blacie jest... "D Kurwa !" Przebijecie ? :D

Gość gość
Bez kapsułek tez działa:)Ja miałam ta dietę 2 lata temu bez kapsułek i chudłam .Ale rygorystycznie przestrzegałam menu.Nie jadłam słodkiego,napojów,itd...Polecam;)))

Gość gość
Pewnie, że działa ale kapsułki dają dodatkowego kopa i lepsze wyniki przy tej dietce (zresztą do innych też je chyba można stosować)

Gość gosc150019000
Czy mogłabym poprosić o ta dietę ;) będę niezmiernie wdzięczna ;-) agnieszkaxx61@wp.pl

Gość gość
Witam ! ja stosowałam tabletki 3d chili. Zrzucilam -5kg bez cwiczen ! Teraz jestem w ciazy wiec przestałam chwilowo brac tabletki :) Mam ponad 1opakowanie ! Dokłądnie po 33tabl czerwone,żółte i zielone ! Jestto pozostałość, gdyż kupiłąm sobie odrazu dwa opakowania, jednak nie zdazyłam wszystkiego wybrac :) Chętnie odsprzedam ! 100zł (cena z przesyłką) Kobitki chętne na zrzucenie kilka kilogramów prosze o kontakt tel 530 294 776. Pozdrawiam

Gość gość
Nie polecam. Zniszczylam sobie zdrowie przez to i na mojej twarzy pojawil sie tradzik rozowaty, a nigdy nie mialam z cera zaaaadnych problemow. Teraz blizny, meczarnia i faszerowanie sie tabletkami, zeby zapobiegac.

A ja już próbowałam różnych diet od soutbeach, montignaca, dukana, atkinsa po kopenhaską i 3d chili jest chyba najskuteczniejsza (przynajmniej jak dotąd - niedługo pewnie coś nowego spróbuje :D). Łatwa do utrzymania, elastyczna, fajne pomysły na potrawy... Nie wiem do czego bym się mogła doczepić :) No płatna jest, ale warto te pare groszy wydać, żeby mieć pomoc dietetyczek i diete dopasowaną pod siebie.

Gość gość
zgadzam się, ze to dobra dietka.

Gość gatulca
Byłam już na tej diecie dwa razy, jest bardzo edukująca. Ja już nie trzymam się żadnej diety, ale moje nawyki żywieniowe krążą gdzieś tam właśnie wokół pomysłów z 3d chili. Wciąż jednak stosuje ich kapsułki, bo czuję, że mi pomagają.