Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goraleczka

dieta 3d chili

Polecane posty

Gość gość
Witam, byłabym bardzo wdzięczna za przesłanie dietki a_kinderman@o2.pl Pozdrawiam

Gość macku
jesli jest ktos zainteresowany kupnem wersji elektronicznej, pisać. e-mail : macku@interia.eu

Gość gość
czy kto to naprawdę rozsyła? ja też bym prosiła bardzo: dooris10@wp.pl

Gość agisek
ja też chcialabym sprawdzić skuteczność tej diety, poproszę na maila: agisek.slonko@op.pl

Gość gość
Hej, Jeśli nie sprawiłoby to problemu i w ogóle sprawa jest aktualna to prośba o przesłanie dietki na adres: sofia_17@wp.pl Z góry dziękuję :) btw: naprawdę niezależnie od wieku, aktywności itp jadłospis jest ten sam?

Gość gość
ja też bym bardzo prosiła o wysłanie tej diety jak nie będzie problemu. :) na Alexa39@wp.pl mam nadzieje że któraś będzie tak miła i zechce się podzielić :p

Gość gość
Witam:) Czy może mi ktoś powiedzieć jak i gdzie można kupić jadłospis do diety 3d??:(

Gość gość
hej :) jak już wysyłacie to mi tez mozecie: annamiechurska@wp.pl

Gość macku
jesli jest ktos zainteresowany kupnem wersji elektronicznej, pisać. e-mail : macku@interia.eu

Gość gość
Ja również proszę, jeżeli to nie problem laskaj87@gmail.com

Gość Ania13ck
Też chciałabym poprosić o nią, bo mam tylko jadłospis na pierwsze 7 dni.. z góry dziękuję!!

Gość gość
dziewczyny, podzielcie się swoimi efektami stosowania tej diety. Jestem tydzień na tej diecie i powiem Wam szczerze, że przepisy są smaczne, a porcje nie takie małe ( szczególnie obiady). Chodzi mi tylko o efekt np po miesięcznej diecie. Pozdrowienia ;))

Gość gość
Ja też będę bardzo wdzięczna za dietę. Kto może pliz poślijcie na rudoufo@tlen.pl

Gość gość
Czesc z checia tez wyprobowalabym ta diete wiec ladnie prosze o przeslanie jej na adres anigma20@wp.pl Z gory dzieki dobrej duszy:)

Gość daga1109
Dziewczyny, jeżeli któraś naprawdę posiada i ma chęci, aby uszczęśliwiać, proszę, podeślij na maila: dagma@wp.pl Z góry dzięki, bardzo mi zależy :)

Gość goscAsia
Jesli jest jeszcze taka mozliwosc, to ja rowniez baaardzo prosilabym o przeslanie diety na adres: joanna.t1501@gmail.com :)

Gość Małgo512
Hej dziewczyny,czy mogę prosić e-mail z dietą od Was? dzięki wielkie :) malgo512@interia.eu

Gość livia6
Jeśli jeszcze mogę to ja też bym poprosiła: lv6@wp.pl . Z góry dziękuję.

Gość Gośka84
Hej, jestem sceptycznie nastawiona na tę dietę. wszystkie strony, z których dietę można pobrać -są pozabezpieczane i ni chu chu nie da się podejrzeć:-) dlatego myślę, że to ściema - ale nie używałam - nie wiem, mogę się mylić (OBY)!!!! Czy któraś z Was mogłaby podesłać mi tę dietę na maila: niuniaa20@poczta.fm Jeśli tak - proszę podać w mailu swój adres - podeślę w zamian butelkę dobrego winka. Pozdrawiam ;-)

Gość imkaa
i co dostałyście dziewczyny maila z tą dietą? bo ja też bym byla chętna jeśli któraś byłaby na tyle miła:) mogę podać maila jak któraś odpisze:)

Gość d5969
kurde szok ile chce za darmo !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
poprosze o przesłanie diety na maila: martao13@go2.pl

Gość MartinkaBloog
Witam :) zaczęłam pisać bloga o diecie 3d chili. Dopiero zaczynam ale może ktoś zechce mi towarzyszyć :) Zapraszam do siebie: http://martinkabloog.blogspot.com/ Nie jestem jeszcze w stanie powiedzieć czy dieta jest warta zachodu czy nie. Narazie jestem pozytywnie nastawiona :)

Gość gość
poproszę też na geboo@op.pl

Gość gość
cześć dziewczynki mogły byście również podesłać mi ta dietke nie mam kasy żeby taką kupić anna.zalewska24@wp.pl

Gość gość
czesc, czy ktos moze przeslac mi dietę

Gość gość
Sprzedam za 5zł : madzia1260@gmail.com

Gość tuścioszek
ktoś użyczy dietki 3d narazie cieńko z kasą by mogła ją zakupić

Gość Zespół Diety 3D Chili
Nabywca e-booka może użytkować go zgodnie z przeznaczeniem, czyli wprowadzać do pamięci komputera lub innych właściwych urządzeń w celu zapoznania się z treścią utworu. Wszelkie prawa autorskie do treści e-booka pozostają przy Administratorze i nie są zbywane na rzecz Nabywcy. Nabywca otrzymuje odpłatną licencję niewyłączną do korzystania z treści e-booka w zakresie wyłącznie użytku osobistego i na własne potrzeby, z ograniczeniami wskazanymi poniżej. Powielanie pliku e-booka, kopiowanie i wykorzystywanie w sposób niedozwolony z prawem treści w całości lub we fragmentach, zmienianie jego struktury elektronicznej (np. format pliku) lub inne modyfikowanie e-booka (np. usuwanie zabezpieczeń lub oznaczeń) jest zabronione. Niedozwolona jest również dystrybucja e-booka, udostępnianie lub odtwarzanie publiczne, bez względu na cel i formę tych działań. Administrator zezwala na sporządzenie jednej kopii zapasowej e-booka na oddzielnym nośniku informacji elektronicznej, celem zabezpieczenia przed utratą oryginału, Każdy nabywający e-booka zobowiązany jest dbać o to, aby żadne osoby trzecie nie miały do niego dostępu w ten sposób, aby mogły go powielać, dystrybuować bez zgody Administratora albo w inny sposób niezgodny z zakresem udzielonych praw go wykorzystywać. W przypadku wykrycia powyższego, Administrator może kierować roszczenia z tego tytułu względem znanego mu nabywcy e-booka, z tytułu łamania praw do danego egzemplarza e-booka. Wszelkie e-booki udostępniane na łamach Serwisu - odpłatnie lub nieodpłatnie - podlegają ochronie przewidzianej w ustawie o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. 1994 Nr 24 poz. 83). Proponuję wszystkim, którzy podaje adres mailowy , w celu uzyskania darmowej wersji diety , przeczytać to uważnie, i czekać na dalszy kontakt z naszej strony

Gość gość
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, wszystkich was złapią za oszustwo i kradzież !!! radzę się wycofac z tego procederu durnego... polaczki...