Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyl mi tate

Uderzyl mi tate!!

Polecane posty

Gość uderzyl mi tate

Wyrzucil mnie z domu, wyrzucil jak psa bo sie z nim ostro poklocilam. O co poszlo? Jego matka uderzyla mnie w twarz, zaczela mi dogadywac ze mieszkam z nia pod jednym dachem a wogole jej nie pomagam i przy tym nawet nie pracuje. Nie wytrzymalam i powiedzialam do niej odpie**ol sie zdziro, ta uderzyla mnie w twarz. Powiedzialam o tym mezowi a ten do mnie ze jak smie wyzywac jego matke, uderzylam go w twarz, odrzucil mnie i wyrzucil moje rzeczy przez okno. Wrocilam do domu rodzicow, powiedzialam tacie i moj tata powiedzial mu przed slubem ze jak nie bedzie mnie szanowal to mu wpier.doli, i co poszedl tam mu przylozyc a moj maz uderzyl go tak ze sie o sciane odbil. Co teraz powinnam w tej sytuacji zrobic. Moja matka dzwonila do mojego meza powiedziala mu ze jest smieciem a on ja sk**wowal.

Gość oddany czytelnik kafe
ciekawa rodzinka

Gość jtpgadmwtj
dziewczyna mojego brata też mieszkała z nim u moich rodziców.nie pomagała ,była brudasem,śmierdzielem i do tego nie pracowała.nie dziwię się twojej teściowej że z tobą pojechała.pasożyty trzeba tępić

Gość uderzyl mi tate
Ja do pracy a on dobrze zarabia. A tesciowej pomagac??? przeciez ten kretyn daje jej pieniadze wzamian za to ze mieszkamy u niej, doklada sie do rachunkow i ja mam jeszcze tam jej pomagac w sprzataniu. Nie raz mnie prosila(niby grzecznie) bym np. obierala ziemniaki a mialam juz wtedy umalowane paznokcie.