Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej000025

Moja partnerka wstydzi się minetki ? :(

Polecane posty

Gość Andrzej000025

Jestem z moją partnerką już przeszło dobre 3 lata i ona od zawsze robi problemy, wygląda na zawstydzoną kiedy zaczynam jej robić minetkę i ogólnie całować cipkę. Z czego może wynikać takie zachowanie? Praktycznie nie ma rzeczy których moglibyśmy się przed sobą krępować, a z tym ZAWSZE jest problem, wygląda na bardzo skrępowaną kiedy zaczynam dobierać się do jej "myszki". :(

Gość zwykly_gosc
to jest jakiś blok psychiczny i pewnie nie będzie Ci chciała powiedzieć o co kaman

Gość dziś na pomarańczowo
mam to samo. krępuje mnie to i tyle. chociaż był taki jeden, który się uparł, byliśmy parą, więc pozwalałam, ale ani razu nie miałam z tego przyjemności.

Gość mala mala mala
ja też tak mam,wstydze sie za kazdym razem i pozniej nie jest to takie przyjemne choc ogólnie lubie to ale zawsze myśle o tym ze tam brzydko pachnie i chlopaka kuje w twarz jak wyrastaja wloski:)

Gość qwertyz
dziś na pomarańczowo mam to samo. krępuje mnie to i tyle. chociaż był taki jeden, który się uparł, byliśmy parą, więc pozwalałam, ale ani razu nie miałam z tego przyjemności. Moja ma tak samo! Ale ja i tak schodzę w dół, strasznie mnie to kręci ;)

Gość Romantyk007
Hej wiesz niektóre tak maj musiesz jej wmawiac ze od niej muszka jest naj piekniejsza sliczna itd ze zajebiscie delikatnie pachnie ze jest soczysta i kuszanca laski lecom na takie zarciki i koplemety a nie tylko lizanie stadardowe ty masz nie gadac do niej tylko do cipuszki a i najlepiej nazwij cipke typu zwierzntko jakieś albo kwiatek kumasz o co kamam?????

Gość Andrzej000025
Ja wiem, ale na moją to nie działa... Czemu niektóre dziewuszki są takie zblokowane przed tym, a inne same rozchylają nóżki do minety i proszą "liż ją!"... ? :(

Gość Rafaello22
Wiesz w czym problem? Bo ty jesteś za bardzo nachalny z tym lizaniem. Poczekaj az sama będzie chciała.

Gość Olka ubudubu da :P
Nie wstydzi się, po prostu nie umiesz robić minetki. Nie mam za sobą bogatego życia seksualnego bo 2 parterów ale pierwszy tak wylizywał cipkę że za każdym razem dostawałam orgazmu, za to teraz ten drugi nie umie robić minetki, normalnie nie mam z niej żadnej przyjemności i też staram się jej unikać ale seks ogólnie jest udany więc nie narzekam. :)

mozliwe, możliwe... :) bo jak ktos sie nie zna na tej sztuce to lepiej niech sie do niej nie zabiera

Gość Buha ha ha!
Moja żona też czasem się wstydzi. Po alkoholu puszczają jej hamulce. Może tez powinienes sprobować. Z drugiej strony nie rozumiem czego wstydzą się kobiety. Cipka jest ładna, a jak ją myją to nie śmierdzi. Przeciez większosc kobiet ma orgazm przez łechtaczkę więc co za roznica czy zrobie to palcem, czy jezykiem? Ja uwielbiam robic minetke, ale kobieta powinna odpowiednio sie wystawić, bo inaczej boli mnie szyja, ha ha.