Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykolejonaja

Byłam wielkokrotnie zgwałcona bo nie potrafilam sie obronic, ukrywalam to i

Polecane posty

Gość wykolejonaja

wszystkim oprawcom uszlo to plazem. Teraz jestem klebkiem nerwow i mam zanizone poczucie wlasnej wartosci, a oni maja mnie za smiecia i nadal jak ich spotykam slina im cieknie na moj widok. Maja mnie za nic, myślą, ze to lubie ;/ a po prostu nie umialam sie obronic. Boje sie mezczyzn, jestem atrakcyjna i wielokrotnie robi mi sie slabo od samego juz ich spojrzenia, jak pomysle o glebszych relacjach to zbiera mnie na wymioty...

Gość oddany czytelnik kafe
tak też bywa

Gość wykolejonaja
nie wiem po prostu jak pozbyć się tego zalu za to co sie stalo, tego wstretu, gdybym oczyscila sie z negatywnych dreczacych uczuc, zylo by sie o wiele lepiej... to prawda niestety;/

Gość wzruszylam sie strasznie
napisz cos jeszcze,chetnie poczytam:)

Gość trzeba bylo udawac ze ci sie
podoba sex, to by przestali cie gwalcic oni gwalca bo lubia czuc opor

Gość wykolejonaja
czy jest szansa ze uloze sobie z kims zycie po takiej traumie z mlodosci?

@wykolejonaja Po tak silnym urazie potrzebujesz pomocy specjalisty. Nie dasz sobie sama z tym rady ... Jak masz zapalenie otrzewnej MUSISZ iść do lekarza. Ja uważam, że tylko wizyta u psychoterapeuty lub/i psychologa może Ci pomóc. Są telefony zaufania dla ofiar przemocy ... mogą Ci doradzić gdzie otrzymać taką pomoc. Wykończysz się, jeśli nic nie zrobisz ... Piszesz "bo nie potrafiłam się obronić". Nie obwiniaj się proszę i chyba już warto sobie wybaczyć (to że się nie broniłaś). Możesz czuć obrzydzeni do siebie, że nie broniłaś się, a to mógł być zwykł szok lub paraliż (w wielkim strachu czasami jesteśmy sparaliżowani).

do póki się nie oczyścisz z toksyn to nie bedziesz w stanie tworzyc zdrowych relacji ,a wrecz bedziesz zarażac toskynami innych ...jedyna rada psycholog.

Jacusiu pieknie to napisales..i Ty prawiczku rowniez:)Mysle jednak,ze kolezanka bedzie wiedziala co ma teraz zrobic

Gość wykolejonaja
a powiedziec o tym przyszlemu facetowi czy lepiej zachowac dla siebie?

i nie chodzi mi tylko o lekarzy czy jakies telefony zaufania:)

Gość wykolejonaja
wzruszylam sie strasznie - co masz na mysli?

Jacusiu pieknie to napisales..i Ty prawiczku rowniez:)Mysle jednak,ze kolezanka bedzie wiedziala co ma teraz zrobic

Gość Wracajac do tego tematu
Przepraszam,ze tak szybko wczoraj zniknelam,ale musialam kogos obsluzyc:P Tak wiec "ty"wykolejencu teraz sie usmiechnij:D zrob to dla mnie,tak ladnie cie prosze

Gość kolezanko uwazaj tylko
aby nastepnym razem nie naslali na Ciebie jakiegos czarnucha

Gość Wracajac do temau
Jak chcesz to tobie moge obrobic nawet na stojaco:D

Gość superbitch
mysle, ze nie powinnas wiecej budowac relacji z facetami, bo zawsze ktos bedzie w tym cierpiec - albo ty albo on. uloz sobie lepiej zycie z kobietą - oczyscisz sie, zregenerujesz, odzyskasz siebie przede wszystkim. powodzenia.

Gość Kihnunjhjh
Moze idz na policje? Jesli to nie jest prowokacja.

Gość tonie jest forum psychologiczn
takich rzeczy się nie odpuszcza. Powinnaś była zgłosić juz pierwszy gwałt.

Gość wykolejonaja
no przynajmniej pierwszy raz to napisałam! :) mezczyzn nie lubię, prawie wszystkich, lubię tylko tych co mi nie zagrażają, czyli mili chlopcy moich przyjaciolek, rodzina, koledzy geje. jesli widze ze ktorys na mnie zwraca uwage, wlasciwie z gory jest skreslony. Tylko ostatnio mnie to meczy, chyba w glebi serca nie chce byc sama, moze sa tez fajni faceci... hmmm sama juz nie wiem, czy sprobowac jeszcze zaufac, boje sie, ze powiem komus, a on pozniej mnie nie zrozumie i w zemscie wszystko rozpowie, nie lubie byc postrzegana jako slaba...

Gość wykolejonaja
Byłam kurwa wielkokrotnie zgwałcona niech mnie ktoś do kurwy nedzy pocieszy! same mamałygi tutaj! same pierdoly wam w glowach, chce zrozumienia, chociaz anonimowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wykolejonaja
moze powinnam powiedziec o tym glosno, w ich obecnosci, zeby ich uswiadomic o moim cierpieniu, a pozniej im wybaczyc tak po prostu i zaczac znow zaczac zyc

Gość praaaam
a oni to kto właściwie ? koledzy, znajomi ?

Gość kawal s.u.k.i ze mnie :p
Anonimowo..przeciez wiesz kim jestem:)Nie kasuj wpisow-ten z firmy bardzo mi sie podobal,poplakalam sie ze smiechu!A odnosnie tej manipulaci to tak naprawde chuja wiesz o mnie,celowo tutaj weszlam!Mozesz czytac,pisac od innych wysylac listy i kupywac pierdolone lalki to i tak to wszystko po mnie splynie..za daleko to zaszlo i to twoje prowo..(smiech)troche takie zjebane nie sadzisz?Moze to byla moja kara za"to"najwidoczniej tak musialo byc,nie bede tego rozkminiac,ale zastanowiles sie nad swoja?Moze sie tam spotkamy..

" 00:14 [zgłoś do usunięcia] wykolejonaja moze powinnam powiedziec o tym glosno, w ich obecnosci, zeby ich uswiadomic o moim cierpieniu, a pozniej im wybaczyc tak po prostu i zaczac znow zaczac zyc" Nie sądzę aby to dało efekt:P.Oczywiście zdarzają sie odchyły ale ja NIE WIERZE W RESOCJALIZACJĘ:P.WIĘKSZOŚĆ GWAŁCICIELI I CHYBA WSZYSTKICH GROŹNIEJSZYCH ALFONSÓW POWINO SIĘ SROGO KARAĆ:P.