Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tusia123456789

stres-ciąża?

Polecane posty

Witam! Od 4-5 dni spóźnia mi się miesiączka.. Nie wiem co się dzieje.. Co prawda uprawiałam seks, ale tylko z prezerwatywą i uważaliśmy przy tym. Co jest bardziej prawdopodobne, stres trwający od 2tygodni do miesiąca i przyjmowane leki przeciwlękowe i uspokajające czy ciąża? Cholernie się boję i chciałam poznać wasze zdanie. Sluzu prawie nie mam, a jak sie pojawił to był taki żółtawy, lepki i gęsty. Jestem w młodym wieku, nastolatka, uczę się i nie jest to czas na ciąże i dziecko, dlatego strasznie się boję!! Pogarszam sobie sytuacje stresem o tym że moge być w ciąży, dlatego o to zapytałam, może komuś uda się mnie trochę uspokoić, bo po nocach spać nie mogę. To jak - silny, długotrwały stres (2-4 tyg) , leki ( Hydroxyzyna VP) czy jednak te najgorsze? :

Gość aguś24
Spokojnie moim zdanie okres przyjdzie :) stres ma duży wpływ oraz leki na spóźniony okres, akurat mi się już spóźnia przeszło 1m-c robiłam test jest negatywny albo leki albo stres , weź ciepłą relaksującą kompięl może pomoże :)

Gość mojeciastko
generalnie to idz do lekarza, i bedziesz miala problem z glowy. Sluchaj sa dziwne przypadki, nie mowie ze jestes w ciazy ale moja kolezanka miala taki przypadek i okazalo sie ze byla w ciazy. :)