Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczarowanaAa

Test ciążowy, życzliwych proszę o pomoc...

Polecane posty

Gość zaczarowanaAa

Witam, chciałabym zapytać bardziej doświadczone kobiety o to jak interpretować wynik testu ciążowego:). 3 dni po terminie planowanej @ zrobiłam test i co prawda mam 2 kreski tylko ta druga kreska jest "pusta" w środku, nie jest cała wypełniona. Wiem, że nawet jeżeli druga kreska jest cała leciutko zabarwiona to wynik jest pozytywny, a co gdy leciutko zabarwione są jedynie brzegi drugiej kreski? Jestem bardzo niecierpliwa, jutro zrobię oczywiście kolejny test, ale chciałabym wiedzieć czy są jakieś szanse:) Pozdrawiam ciepło i dziękuję za pomoc:)

Gość dsfdsf
są duże szanse, powodzenia bo z tego co widze chcialabys byc w ciaży:) pozdrawiam

Gość Marysia Misia
Jesteś w ciąży, jeśli ta druga leciutka kreska pojawiła się od razu, a nie np. po 15 minutach.

Gość aguś24
miałam podobną sytuacje jakiś czas temu zrobiłam test i byłam w szoku że się udało ale test nie dawał mi spokoju bo ta druga kreska była tylko zabarwiona na konturach po bokach a w środku nie i test okazał się negatywny ale może ty będziesz miała więcej szczęścia tego ci zyczę :)

Gość lillu
Jestes w ciazy, gratuluje : )