Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pelna-nadziei

Czyżby ciąża?

Polecane posty

Witam. Od kilku miesięcy z partnerem staramy się o dzidziusia przez te kilka miesięcy straciłam już nadzieje. Aż do ostatnich paru dni wstecz. Okres zawsze mam na czas. Już kilka dni przed towarzyszy mi straszny ból głowy oraz ból podbrzusza. Okres prawidłowo powinnam mieć 9.04. już przed tym dniem zauważyłam brak jakichkolwiek oznak zbliżającej się miesiączki. Dzisiejszego dnia towarzyszy mi ból podbrzusza oraz bardzo często oddaje mocz, pojawił się leciutki biały śluz, lecz miesiączki dalej nie mam. Rano wykonałam test ( zaznaczam), że test nie był robiony za pierwszym oddaniem moczu. Wynik negatywny:( i się załamałam kolejny raz :( , ale dalej trzyma mnie ta nadzieja, że dalej nie mam miesiączki. Jak myślicie czy to może być ciąża? Pozdrawiam

Gość mojeciastko
ale byc moze jest za wczesnie, mozesz miec za male stezenie hcg, poczekaj jeszcze troche i za kilka dni zrob kolejny test, miejmy nadzieje ze bedzie pozytywny:) poza tym kazdy przechodzi inaczej ciaze, sama jestem i nie boli mnie glowa ale boli podbrzusze i piersi. :) nie ma reguly.

No nic innego mi nie pozostało jak poczekać kilka dni i zrobić jeszcze raz test. Fakt jest taki, że ból podbrzusza dalej odczuwam. Do tego nasilił się ból jajników. Ale tylko w tedy jak gwałtownie wstaje. Miesiączki dalej brak co bardzo mnie cieszy :) śluz stał się bardziej przezroczysty. Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć, a najgorsza jest ta niepewność. :( A tak bardzo chce mieć dzidzię :)