Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foess

POMOCY.. w co się przebrać?

Polecane posty

Gość foess

organizuję z koleżankami imprezę urodzinową z okazji 18-nastych urodzin i głównym tematem imprezy jest właśnie karnawał/ przebieranie się. niestety nie podoba mi się za bardzo ten pomysł, ale zostało przegłosowane, więc muszę się dostosować. nie chcę być jedyną, która się nie przebierze.. a w głowie mam pustkę.. na pewno chcę wyglądać kobieco, ale nie chcę przesadzić i ubierać się w stylu 'słodkich księżniczek' itp.;/ dodam jeszcze, że impreza odbywa się w klubie, więc podstawą stroju będą na pewno szpilki i sukienka.. ale co do tego to nie mam pojęcia... bardzo proszę o pomoc

Gość Eeerrr...
Przeciez nie musisz przebierac sie za nic konkretnego jak ksiezniczka, czy krakowianka, bo to nie bal przebierancow w szkole. Zaloz szpilki, kolorowe rajstopy, jakas krotka spodnice-bombke, kolorowy top i afro peruke i bedzie super!

Gość foess
wiem właśnie dlatego nie chce wydziwiać;) ciekawy pomysł, ale chyba nie dla mnie.. mam bardzo gęste włosy i już samo tańczenie wśród takich tłumów sprawia, że często się przegrzewam i na karku/glowie pojawiają mi się kropelki potu, a co dopiero w peruce by było...

Gość Eeerrr...
To zamiast peruki zrob sobie dwa kucyki albo "fryzure na cebule", bedzie pasowac do stylu ubrania, no i problem z poceniem sie bedzie mniejszy:)

Gość foess
niby tak, ale wtedy to już nie jest jakieś przebranie;) swoją drogą z tą fryzurą na cebulę podsunęłaś mi pewien pomysł.. może zrobię tak, że upnę włosy w stylu jakiś lat np 30, 40 i będzie prosta kreacja + ta sukienka jak już miałam w planach i strój gotowy:) hehe dziękuję za pomoc

Gość Eeerrr...
Niewiele pomoglam, no ale dobrze, ze to wtracone przeze mnie slowo "fryzura" bylo natchnieniem:) Baw sie dobrze!

Gość foess
każda pomoc sie liczy, dziękuję serdecznie i życzę miłej nocy :)