Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala perelka

kto nie moze spac...

Polecane posty

Gość podszywać się lubię
odpowiedz na moje pytanie: Mam problem, kupiłam rzecz z licytacji i zpałąciłam przelewem.Ale od początku:w mailu od Allegro przyszedł numer konta i dane a w wiadomości od kupującego[pod spodem] były inne dane i numer konta tzn.imie i nazwisko to samo ale inny adres i numer konta inny niż ten podany niby od Allegro.No to kurcze mysle sobie na które konto wpłacić? i wpłaciłam an to z wiadomości.A tu na drugi dzień przychodzi na moje konto zwrot kasy, ze tamto konto tej babki jest zamknęte :o no szlag by jątrafił :o dziś zrobiłam nowy przelew ale się tak wkurzyłam.Raszpla nie umie sobie tego zmienić i zaktualizować? Podejrzewam, ze tylko nie ja miałam pewnie taki problem. i teraz pytanie, czy za takie coś mogę jej wystawić neutral?W końcu utrudnia sprawe i przez nią przesyłka przyjdzie póznej bo nawet prawidłowego numeru konta nie umie podać, czy moge to zgłosic dop Allegro.Niech sie skupi an tym co robi!

Gość HMS..SVSS..Petard
klasycznie

no mysle ze powinnas to poruszyc bo ta kobieta powinna miec takie rzeczy poukladane zeby takie osoby jak ty nie mialy zadnych problemow..

Gość podszywać się lubię
napisac do Allegro?

Gość podszywać się lubię
ale mi chodzi, zeby ona to sobie zaktualizowała bo potem nie wiadomo które konto jest dobre :o