Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RoyWest12

Nie wiem co robić ;(

Polecane posty

Gość RoyWest12

Ostatnio był u mnie mój najlepszy przyjaciel i wpadł na pomysł aby zaprosić swoją koleżankę i jej siostrę.Zgodziłem się więc zadzwonił po nie i 30 min później zadzwoniły że są prawie na ulicy na której się umówiliśmy.Gdy doszliśmy na miejsce i zobaczyłem ją to wiedziałem że to ona nie wiem jak to wytłumaczyć.Przywitałem się i już po chwili nawiązaliśmy wspólny temat ;) potem poszliśmy do baru ponieważ dowiedziałem się że czasami lubi zapalić a mi też się zdarza w fajnym towarzystwie ;D.Chodziliśmy przez około godzinę po okolicy aż po mojego przyjaciela przyjechał jego tata on pojechał a ja zostałem z nią i jej siostrą nagle zaczął padać deszcz ale zbytnio nie zwróciliśmy na to uwagi ;p jedynie jej siostra coś pojękiwała że jej mokro ale też nie słuchaliśmy i chodziliśmy jeszcze tak przez 2 godź ;D.Byliśmy cali mokrzy ;D! odprowadziłem ją do domu ponieważ mieszka 15 min ode mnie i pożegnałem się.Oczywiście gdy wróciłem do domu wysłała mi zaproszenie na Facebook'u i rozmawialiśmy do 2 w nocy ;).Następnego dnia pomyślałem że warto zaprosić ją do kina więc zapytałem czy nie miała by ochoty pójść ze mną i z moim kolegą do kina ,zgodziła się ale wzięła siostrę ;( .Gdy spotkaliśmy się w kinie znów rozmawialiśmy i śmialiśmy się ja postawiłem jej bilet i kupiłem duży zestaw (popcorn i cole) w połowie filmu była wzruszająca scena i ona się wzruszyła więc mi też się smutno zrobiło i ja przytuliłem a potem ona położyła mi głowę na barku i przytulaliśmy się potem pocałowałem ją w bark,policzek i trzymaliśmy się za ręce a potem ona zasnęła mi na ramieniu.Po filmie odprowadziłem ją i jej siostrę do domu (kolega pojechał z tatą samochodem do domu) gdy staliśmy na przestanku ona powiedziała że jej zimno a ja spytałem czy chce może moją bluzę ale ona powiedziała że nie i się przytuliła i przytulaliśmy się przez 5 min i potem powiedziała że teraz jest jej ciepło ja sie uśmiechnołem i nie chciałem jej puścić.Gdy dojechaliśmy do domu pożegnałem się z nią i poszedłem do domu i znów rozmawialiśmy na FB.spytałem czy może za 3 dni znów by nie chciała iść do kina bo akurat będzie film z serii American Pie a akurat ona i ja lubimy tą serię ;).Seans odbędzie się 13 kwietnia ale ona się niestety rozchorowała już po pierwszym spotkaniu była lekko chora ;( . Do piątku powinna wyzdrowieć ale ja nie wiem czy mam traktować ją jako dziewczynę czy jako przyjaciółkę ponieważ nie powiedziałem jej jeszcze że ją kocham bardzo mi na niej zależy więc prosze o pomoc.dodam że ja mam 14 lat a ona 15.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hah ale uroczo :D dlaczego ja nie mam 14 lat? ;)) urocza opowiesc :D nawiazuj z nia kontakt dalej ;)

ah ta miłość. oczywiście utrzymuj z nią kontakt. sam bd wiedział kiedy wyznać jej miłość. bo jak widać i ona coś czuje do cb. powodzenia!

Gość RoyWest12
Hehe jak zdobędę się na odwagę aby jej to wyznać to powiem jak bylo ;) tylko najbardziej boję się tego że ona mnie odrzuci i ją stracę .w piątek znów idziemy do kina to jak będzie odpowiedni moment to jej to wyznam.trzymać ochojska za mnie .l;d żory za pisownię ale z komy pisze