Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość próbowaczka-sprawdzaczka

asystor slim-działa????

Polecane posty

dziewczyny brała może któraś z Was te tabletki? macie jakieś sprawdzone opinie? nigdy się nie odchudzałam a ostatnio coś mnie kusi żeby zgubić parę kilo, pomóżcie...doradźcie

Gość hhiiiiii
działa ale na grubość portfela

bardzo drogie nie jest, a jak działa na oponki i fałdki????

Gość to samo dotyczy
zupełnie przeciwnie niż na portfel ;P

czyli nie działa? ale skąd wiecie? to jakieś sprawdzone info? pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poczytaj na innych forach bo tutaj to sie nie dowiesz.. widzisz jakie odpowiedzi uzyskałaś :/ też jestem ciekawa ale tu sie niczego nie dowiemy chyba :P

Gość to samo dotyczy
bo żadne środki farmakologiczne nie działają odchudzająco , za to na każdych jest info ,że działają w policzeniu z dieta i gimnastyka , a jak zaczniesz ćwiczyć i zastosujesz dietę , to i bez "cudownych " tabletek stracisz zbędne kilogramy i jeszcze dodatkowo będzie o wiele zdrowiej :D

Ludzie czy wy nie czytacie nic, nie sluchacie opini dietetyków. Sama nigdy sie nie odchudzałam niemniej jednak nie jednokrotnie słyszałam w telewizji od fachowców, że nie ma cudownego leku na odchudzanie, to jest tylko wyłudzanie pieniędzy od naiwnych ludzi. Podstawa odchudzania są dobrane diety i ruch, duzo ruchu.

onaaaaaaaaaaaaaaaa no właśnie na innych forach 99% opinii jest bardzo pozytywnych, że działa, że super itp

Gość EWAertyui
nie ma czegoś takiego jak "lek na odchudzanie" kto w to wierzy, daje się nabić w butelkę

dzięki przydał mi się taki kubeł zimnej wody potrzebuję zgubić parę cm może macie jakieś sprawdzone metody

wpisałam w google i wyskoczyło mi sporo opinii i prawie wszystkie dobre, że szałowych efektów nie ma ale zmniejsza apetyt i przy minimalnym wysiłku fizycznym można zgubić parę kilo i to by mi wystarczyło

Gość to samo dotyczy
gimnastyka , sport , ruch ... codziennie przynajmniej 30 minut

Gość to samo dotyczy
chcesz to łykaj to w końcu Twój portfel i TWOJE ZDROWIE ... powodzenia !

Gość Gdynianka34
...Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie chemii typu Chiński meizitang to błędne koło i pewne jo-jo. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko oryginalnych. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Lida, Linea, Sibutril, Adipex NOVOSLIM lub ASYSTORSLIM i itp. Chińskie wynalazki. Zawsze tylko naturalny susz ziołowy. Oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybet zioła schudłam tak 16 kilogramów.