Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panan mloda oszalala

ide na wesele za 2 tyg

Polecane posty

i panna mloda do mnie z tekstem ''zebys nie wygladala lepiej niz ja'' powtorzyla to kilkakrotnie :D NIe osmieszalaby sie i nic nie mowila :D Z 10000 razy pytala sie jaka mam sukienke i niczego sie nie dowiedziala :D

Gość aasdsaf
no, nie mozesz wygladac od niej lepiej suko

nawet w dresach i rozczochranych wlosach wygladam lepiej od niej :P

mogla nie wpierdalac jak swinia to chociaz bylaby podobna do kobiety, a tak to dupa

Gość aasdsaf
skromna to ty nie jestes :D az dziw ze cie zaprosila na wesele :D takie suki to szerokim lukiem trzeba omijac

Gość kkkiiikkkaaa
ja bym chyba na złosć za takie teksty zrobiła się na bóstwo. Zwłaszcza, że niektórym wystarczy skromna sukienka oraz dobrze zrobiony makijaż i fryzura, żeby wyglądać olśniewająco:)

hehehe nie lupie ludzi, ktorzy komus zazdroszcza (z tego powodu tez obgaduja na kazdym kroku), a ze soba nic nie robia, aby sie lepiej poczuc

Moja znajoma jest takiej przecietnej urody, ale za to jej przyjaciolka jest przepiekna. Wysoka, szczuplutka, dlugie ciemne wlosy, twarz idealna, figura tez. Kazdy myslal ze Panna Mloda wezmie przyjaciolke na swiadkową, a wziela dziewczyne chlopaka, ktorej nawet nie lubi... Dlaczego? Nawet nieukrywala ze nie chciala, zeby swiadkowa ja przycmila, bo na parwde wygladala rewelacyjnie

Gość aasdsaf
to nie LUP :D :D :D

kkkiiikkkaaa - trafilas w setke wlasnie taki mam plan :)

literowka :P luBie mam tipsy od wczoraj i nie potrafie z nimi pisac :P

ale to normalne, ze panna mloda ma byc najpiekniejsza...to jej dzien. i jakbys nie wygladała i tak uwaga bedzie skupiona na niej

Gość kkkiiikkkaaa
Nie no, jasne, każdy chce wyglądac idealnie, ale nie przesadzajmy, takie teksty są zwyczajnie żenujące.

Gość aasdsaf
haha kolejna tipsiara :D tleniona blondynka pewnie jeszcze co?:D

Gość kkkiiikkkaaa
Już się tak tych tipsów nie czepiaj. Sama mam, bo moje naturalne paznokcie łamią się na potęgę i nawet byś nie powiedziała, ze to tipsy. Nie każdy nosi długaśnie szpony.

a ja nie chce aby uwaga byla skupiana na mnie, ale o slubie wiedziala juz rok temu, zamiast schudnac to przytyla, wiec to nie moja wina, ze bedzie wygladac gorzej ode mnie

Gość aasdsaf
no raczej szpony ma skoro pisac z nimi nie umie- czytanie ze zrozumieniem sie klania :D

Gość aasdsaf
no widocznie chcesz byc 'podziwiana' skoro napisalas ze masz 'plan' :D tepa suka

Gość sseejk
haha nie ma to jak zalosne texty spasionych loszek :D:D:D

Gość ola z kraka
daj jej spokój może dziewczyna ma kompleksy i martwi się, że będzie brzydko wyglądała na swoim ślubie

Gość kkkiiikkkaaa
Co ty, wystarczą średniej długości, jeżeli wczesniej miała krótkie paznokcie. jak ja pierwszy raz załozyłam, to miałam problem z zapięciem guzików, a wcale długich nie noszę. Nie wypowiadaj się, jak nie masz o czymś pojęcia.

aasdsaf - nie trafilas :P za to kkkiiikkkaaa mysli jak ja Pracuje w opiece, nie moge miec w pracy dlugich paznokci, wiec zalozylam tipsy na te okazje, bardzo krotkie Jestem osoba skromna, makijaz tylko od swieta

Gość aasdsaf
nie no rozumialabym irytacje autorki gdyby nie te zalosne teksty i chec 'zemszczenia' sie- swiadomie chcesz zepsuc jej najwazniejszy dzien. wydajesz mi sie taka lasia 'oh ah paznokiec mi sie zlamal' a takie trzeba tepic :D

Gość aasdsaf
sama jestem grubą lochą:(

Gość kkkiiikkkaaa
aasdsaf, jak dla mnie to ty wydajesz się być bardzo niesympatyczną i odpychającą osobą. A autorka słusznie się wkurzyła. Może wg panny młodej ma płócienny wór na siebie założyć, żeby przypadkiem nie przyćmić jej urody?

widocznie nie jestem tipsiara na codzien i nie potrafie w nich pisac na klawiaturze Oczywiscie nie kazdy wyglada tak jakby chcial, ale planujesz slub to chyba probujesz chociaz cos ze soba zrobic, prawda? A ona jeszcze przytyla, pan mlody niezadowolony chodzi, bo przyszla zona sie roztyla

Gość aasdsaf
widze ze autorka juz zaczyna sie podszywac pode mnie :D dla twojej wiadomosci nie jestem gruba, nawet ty bys mi mogla pozazdroscic figury i urody ale nie obnosze sie z tym jak ty :D znikam do pracy, milego dnia suczki :D

Gość siemastary
aasdsaf - frustratka a co do autorki to zgadzam się z wypowiedziami.

kkkiiikkkaaa - mam ochote sie z Toba zaprzyjaznic :D myslimy podobnie :) aasdsaf - mylisz sie, nie chce jej zepsuc tego dnia, ale jak KIKA napisala nie zaloze z tego powodu jakis szmat, aby panna mloda czula sie lepiej. Ona mnie zmobilizowala tym gadaniem, aby lepiej wygladac. Mam skromna sukienke, wysokie szpilki i ladna figure - nie chce widziwiac, bez wydziwiania bede wygladac ladnie :) Nie jestem oh ah, jestem wesola, skromna kobieta, zona, matka :) Dziwia mnie tylko osoby ktore wygladaja zle, nic z tym nie robia, a maja pretensje do calego swiata

aasdsaf - bywam na kafeteri od lat, nigdy pod stalym nikiem, tematy zakladam rzadko, a jeszcze nigdy z reka na sercu pod nikogo sie nie podszywalam. Figury i urody Ci nie zazdroszcze poniewaz akceptuje siebie w 100% :) Pozdrawiam i zycze milej pracy