Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

szczesliwaasia

produkty fm

Polecane posty

Witam wszystkie forumowiczki :) Jestem tu pierwszy raz i chcia艂am us艂ysze膰 wasze zdanie na temat produkt贸w fm. Co s膮dzicie o kosmetykach i perfumkach tej firmy???? Z g贸ry dzi臋kuje ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 myje sie raz w tyg......
podr贸by

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
siedze w FM od roku ;) 艣rodki czystosci sa srednie do tego drozsze niz te w sklepach nie op艂aca sie kupowac, kosmetyk贸w nie uzywa艂am jeszcze ale perfumy uzywam i uwazam ze sa rewelacyjne, sprzedaje tez perfumiki FM i wiekszosc moich klient贸w to lekarze kt贸rzy sa zachwyceni trwa艂oscia i zapachem ;)

Udost臋pnij ten post

no w艂a艣nie ja mam zamiar zam贸wi膰 perfumki nr 28 :) jako艣 przypad艂 mi do gustu ten zapach :P chcia艂am spr贸bowa膰 r贸wnie偶 kosmetyki typu podk艂ad, puder, kredka do oczu..... ;) mam z fm b艂yszczyk poziomkowy jest ekstra :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja uzywam 81 :) kosmetyk贸w nie uzywa艂am jeszcze bo mam juz swoje sparwdzone od lat i tak jakos nawet nie mysle o nowych ale b艂yszczyk mog艂abym wypr贸bowac :)

Udost臋pnij ten post

ja jestem zadowolona z niego :) od niedawna zacz臋艂am swoj膮 przygod臋 z FM i dopiero raczkuje w tej dziedzinie :D dlatego by艂abym wdzi臋czna za rady i opinie na ten temat ;)

Udost臋pnij ten post

ca艂e to fm wydaje mi si臋 sekt膮 :P Chcecie wygra膰 mercedesy? :) Mia艂am raz perfumy - podr贸b臋 be delicious zielone jab艂ko od DKNY, i trzyma艂y kr贸ciutko. wi臋c nie polecam. Ale pachnia艂y tak samo, wi臋c za 1/4 ceny mo偶na mie膰 namiastk臋 orygina艂u. Co do podk艂ad贸w, to jednak zostan臋 przy orygina艂ach, mam podk艂ad od artdeco i raczej w膮tpie, ze podroba od fm mu dor贸wna :P Sorry, je艣li za ostro, ale jako艣 bardzo sceptycznie do tego podchodz臋.

Udost臋pnij ten post

ca艂e to fm wydaje mi si臋 sekt膮 :P Chcecie wygra膰 mercedesy? :) Mia艂am raz perfumy - podr贸b臋 be delicious zielone jab艂ko od DKNY, i trzyma艂y kr贸ciutko. wi臋c nie polecam. Ale pachnia艂y tak samo, wi臋c za 1/4 ceny mo偶na mie膰 namiastk臋 orygina艂u. Co do podk艂ad贸w, to jednak zostan臋 przy orygina艂ach, mam podk艂ad od artdeco i raczej w膮tpie, ze podroba od fm mu dor贸wna :P Sorry, je艣li za ostro, ale jako艣 bardzo sceptycznie do tego podchodz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li kto艣 interesuje sie kupnem perfum z firmy FM lub chcia艂by wst膮pi膰 do FM Group z Warszawy zapraszam, gg: 5918521 Polecam :)

Udost臋pnij ten post