Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfkjsdgkjasdgg

jakie wkladki higieniczne najlepsze?

Polecane posty

Gość sfkjsdgkjasdgg

dzis musze isc kupic, ale nie chce znow trafic na jakies gowno, wiec wole poradzic sie tutaj, ostatnio mialam takie które w ogole sie nie kleily do majtek, pozniej takie co w ogole ta wata z nich kleila mi sie do cipki, wiec dziewczyny ktore mi polecacie?

najlepsze sa alldays..takie w takim fioletowym plastiku i wsadzone do polowy w fioletowy kartonik..zaraz poszukam.moje ulubione-miekkie i dobry klej.... juz tez sie pare razy nacielam,ze sie odklejala i wchodzila do tylka albo twarda jak karton...a te alldaysy sa super!

Gość sfkjsdgkjasdgg
kurde no ja wlasnie chce dzisiaj kupic takie z ktorych bede zadowolona

Gość sfkjsdgkjasdgg
mozna je kupic w rossmanie?

Gość dalejlama20
ja kupuje wkładki tylko w rossmanie , od kilku lat facelle lang , są niezastapione POLECAM

Dla mnie najlepsze są te w fioletowym kartoniku Always. Próbowałam wkładek z wielu firm, ale inne nie zdawały u mnie egzaminu. Przede wszystkim tylko Always mi nie przemakają. Poza tym są wygodne i się nie odklejają.

Gość i sru i fru
Ja bardzo sobie chwalę z Biedronki.w dużym różowym opakowaniu /60szt/FEMINA SECRET

ja też używam te z biedronki femina 60 szt. i kosztują ok 4 zł, teraz jest zmienione opakowanie jest takie bordowo - czerwone

Gość zarówno z biedronki
femina i z rossmana facelle są dla mnie godne polecenia, nie kupuje perfumowanych wkładek bo to silna chemia, tak jakby się pryskać dezodorantem po cipce, drażni, uczula, mogą wyskoczyć od tego jakieś parchy, to samo z perfumowanym papierem toaletowym, wkładek używam tylko w okolicach miesiączki, na co dzień unikam

Gość duzo
te z biedronki sa właśnie takie że się nie kleją do majtek. absolutnie nie polecam ich, poza tym są grube. ja lubię descreet deo waterlily muliform. są cienkie, nadają sie zarówno do zwykluch majtek jak i do stringów

Gość o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
w okolicach miesiączki? a jak masz plodne dni to chodzisz bez wkładek??? fuj

Ja lubię z belli - takie w pudełku z nadrukiem muru i z Biedronki takie pakowane pojedynczo, żółte i różowe.

Gość gość
Carefree są najlepsze ale też najdroższe szczególnie przyjazna jest wersja cotton, są mięcutkie i czuję się w nich jak w bawełnainej bieliżnie równie dobre sa takie femina secret( w biedronce sprzedają świetne zamienniki carefree-femina secret i o.b.-femina safe)

Gość do ffuuuuuuj
do fuuuuuj : fuuuuuuuj to jesteś Ty ze w plodne dni az tyle z Ciebie wyłazi. Ja mając płodne dni nie mam cieczki hehe