Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda126

mój meżczyzna się mnie wstydzi

Polecane posty

Gość magda126

Mam wrażenie, że po 4 latach związku mój mężczyzna się mnie wstydzi. Ostatnio w ogóle dziwnie się zachowuję. Non stop we mnie doszukuje się jakiejś zdrady, że ja niby kogoś ukrywam z kimś piszę itp. Mimo że nic nie znajduje i tak jego myślenie się nie zmienia. Dodatkowo nigdzie mnie nie zabiera, nigdzie ze mną nie chodzi. Nie mam prawda dotknąć jego telefonu bo to sms czy telefon do niego, ale on moje odbiera i nie ma z tym problemu. Teraz mówił, że chce ze mną zamieszkać, zaproponowałam mu wprowadzenie się do mnie, a on unika teraz tematu. Zdarzają się nawet sytuacje, kiedy jesteśmy w jednym miejscu wracamy tym samym autobusem o tej samej porze a on np. mówi mi, że on wraca z chłopakami samochodem i mnie zostawia samą. Co ja mam myśleć? Może on kogoś ma? A może przestał mnie kochać?

Gość Żeberko
Dwa strzały w dziesiątkę: kogoś ma i przestał cię kochać. To co on robi to schematyczne zachowanie w takim przypadku. Zwijaj żagle od niego.

Gość Żeberko
Poza tym jak można zostawić dziewczynę i wrócić sobie z kolegami?! Tak zachowuje się zwykła świnia. A jeśli po czymś takim dalej piszesz o nim "mój mężczyzna", to znaczy, że on pluje ci w twarz, a ty mówisz,że pada deszcz.