Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiola8915

Głodówka czy pomoże?

Polecane posty

Witam.od paru lat mam nawracajaca grzybice pochwy lekarze nie potrafia mi pomuc do tego mam nadzerke szyjki duza. Czy glodowka mi pomoze wyleczyc sie z tych chorob?

Gość zupełnie jak mój kot
chcesz leczyć grzybicę głodówką ? unikaj cukru, białego pieczywa jedz jogurty naturalne zrób badanie krwi na glukozę na czczo, przy podwyższonym poziomie cukru ma się tendencję do grzybicy

Gość nimma
z tego co mi mówił gin to skłonności do grzybic mogą się wiązać właśnie z nadżerką. powstaje wtedy wiecej śluzu i środowisko pochwy jest podatne na wszelkie infekcje.

Gość nmo co wyy pleciecie
grzybica pochwy to tylko obajw grzybicy przewodu pkimarmowego i tam ja trezba leczyc, dieta.

Gość Grzybica.
Najlepiej to 2 razy podmywać się jogurtem naturalnym. Oraz odtsawić płyny do higieny intymnej. Najlepiej podmywać się żelem do higieny intymnej BIAŁY JELEŃ

Bardzo dziekuje za odpowiedzi.jak robie takie glodowki jednodniowe to sluz staje sie czysty niewiem jak to jest.ale lekami juz nie moge a zeby wyleczyc nadzerke to musze najpierw ta grzybice pokonac.a jak myslicie nadzerka podda sie przy dluzszej glodowce?i co myslicie o tym zeby pic podczas glodowki sol gorzka i zurawine czy to aby nie zaszkodzi w oczyszczaniu.mam tez kamienie w nerkach i migrene tego tez chce sie pozbyc.