Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uighjgjh

przerazajacy sen

Polecane posty

Gość uighjgjh

szukalam wszedzie co moze oznaczac ten horror, nic nie znalazlam. snilo mi sie, ze atakowal mnie kogut, dziobal moja szyje, chcial mnie zabic ale udalo mi sie i oderwalam mu leb! nie moglam oddychac i nie mialam sily, i nagle zaatakowal mnie indyk, tez go zabilam, zatopilam paznokcie w jego szyi! tak sie balam w nocy, ze nie moglam do rana zasnac, to bylo takie realistyczne! kto wie co ten horror zwiastuje?

Gość sen o kogucie
Znowu w życiu mi nie wyszło, Wielki kogut goni mnie, Zapierdalam w dół doliny, Gdzie sprzed dni doganiam dzień, W tamten czas, lub jego cień.

Gość KIIIJJKKUU
KOGUT symbol mężczyzny i jego zamierzeń widzieć: pożar słyszeć piejącego: dowiesz się czegoś nieprzyjemnego zobaczyć go znoszącego jaja: zaskakujący, nieoczekiwany przypływ gotówki w otoczeniu kur: jakaś przyjaźń przerodzi się w wielką miłość przyglądać się walce kogutów: waś

Gość wg interpretacji KIIIJJKKUU
będzie chciał cię zgwałcić jakiś facet, ale ty się obronisz A tak serio, to po co wierzysz w takie głupoty? Sen to sen, fizjologia a nie jakaś ezoteryka :O

Gość drób jest zdrowy
to sugestia byś nie jadła wieprzowiny i wołowiny

Gość swąd palonego ucha
myśle, że miałaś bezdech senny i zaczelaś sie dusić stąd ten koszmar. Albo przyszła w nocy Noxelia i próbowała cie udusić :P

Gość swąd spalonej gumy
podbijam bom ciekawa :classic_cool: