Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ja po 30

Co o tym myślicie

Polecane posty

Gość taka jedna ja po 30

Rzucil mnie chłopak po 3 miesiącach znajomości, nie wiem czy czuje sie bardziej podle z powodu tego zerwania czy z powodu ze po takim krotkim czasu mnie zostawil, chociaz naprawde sie starałam. W kazdym razie nasza znajomosc przez gg zaczela siekiedy wyprowadzal sie od bylej kobiety, z ktora już mieli poprawne stosunki i zachowali kontakt. Po jakies 2 gora 3 tyg rozmowy na gg poznalismy sie osobiscie, a potem sie potoczylo. Tak wiec w tych dwoch miesiacach, zaproponowal mi wspolne zamieszkanie u niego, pomimo tego, ze nigdy sie nie zdecydowal na dziecko, zaproponowal abysmy sie starali, powiedzial rodzinie o mnie, a moja mame ze mna regularnie odwiedzial i zaprosil do siebie, traktowal mnie jak kogos bardzo waznego dla siebie i nagle pod koniec 2 miesiaca zaczelo byc cos nie tak, nie byl juz taki sam i na koniec 2 miesiaca ze mna zerwal. Tlumaczyl, ze jestesmy rozni, ale ok czy mozna w kims sie tak zakochac zeby robic dzieci, a za chwile przewrot o 180 stopni?? co o tym myslicie?

Gość taka jedna ja po 30
wkradl sie błąd po 2 miesiacach znajomosci.

Gość taka jedna ja po 30
napiszcie cos prosze

Gość nei nei
3 miesiące to moment krytyczny... po takim czasie mija pierwsze zauroczenie i sytuacja w nowym związku się jakoś klaruje...albo bedzie z tego coś dalej, albo kategorycznie nie. Ale może powód był inny. To wie tylko on

Gość taka jedna ja po 30
Tak ja tez tego nie wiem, ale to sie stalo tak naturalnie to izolowanie, ze to moglobyc to o czym piszesz. Czy jesli w takim momencie ludzie sie rozstaną, to jest szansa na powrot?

Gość taka jedna ja po 30
moze ktos ma podobne doswiadczenia?

Gość taka jedna ja po 30
up

podobnie, podobne pytanie.. ale z doswiadczenia mysle ze po takiej zmianie zdania szanse sa marne

Gość taka jedna ja po 30
ojojojjjj nie rozumiem do końca, mogłabyś rozwinąć mysl??