Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalenka_2012

Jak dopasować biustonosz na mało jędrne piersi????

Polecane posty

Witam mam problem z dobraniem biustonosza pod biustem mam 76 (mierzone ciasno na wydechu) a w biuście ale mierze w biustonoszu gdyż po 2 ciążach moje piersi są w opłakanym stanie mam 96 cm w wielu sklepach panie sprzedające dobierają mi staniki o rozmiarach 70-75 C ale niestety nie wszystkie pasuja bo zawsze znajdzie się wada typu że biust wychodzi ze stanika lub miseczki stanika są za duże...co w takiej sytuacji zrobić jak mam dobrać biustonosz kiedy moje piersi nie są jedrne??? Bardzo proszę o pomoc:)

Gość nimma
a skąd jesteś? zajrzyj na lobby biuściastych. :)

po dokładnym zmierzeniu moje wymiary to 76/96 jaki to jest dokładnie rozmiar bo sparwdzając w kalkulatorach rozmiarów biustonoszy wychodzą mi róznie rozmiary nawet D Czy F szok nie kumam o co w tym chodzi????

Gość nimma
sama miska bez obwodu nic nie znaczy. :) co do rozmiarów to wszystko zależy od producenta. np. w angielskiej rozmiarówce wychodzi ci 70E(32E). na wielkość miski widzę że patrzysz wg standardów A-mała B-średnia C-duża E-ogromna a dalej już monstrum. tak nie jest. Miska z daną literką nie jest taka sama w różnych obwodach. Np. 70E jest o wiele mniejsze niż 80E. zobacz tu: http://www.avokado.co.nz/shop/images/fitting_guide/DD_comparison2.jpg miski są DD obie ale obwody różne -widać róznicę prawda?

Ja ogółem jestem strasznie zrażona już prawie do wszystkich biustonoszy w żadnym mi się jeszcze dobrze biust nie ułożył (o ile to można biustem nazwać) bardziej obwisła skóra:(((

Gość nimma
bo nosisz źle dobrane staniki, które nie podtrzymują a tylko zasłaniają biust. coś ci pokażę. Zobacz tu: http://stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?361780 cykl biust na żywo -jest tam pokazane ile daje zmiana stanika. to nie twój biust jest zły ale masz beznadziejne staniki. na stanikowej mapie masz podane adresy dobrych wrocławskich sklepów. tam ci dobiorą porządny stanik.

Gość gość
mi pomogli dopasować odpowiedni biustonosz w Salonie Zdrowego Biustu i w końcu mimo moich małych piersi, mój biust prezentuje się seksownie :)

Gość gość
Boże załamałabym się jakbym miała taki biust, po co te ciąże :O