Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Smutas_

Tródna miłość

Polecane posty

Gość _Smutas_

Hej mam bardzo dóży problem w moim związku prosze o pomoc jestem z moją partnerką trochę ponad pół roku i problem polega na tym że brakuje mi uczuć :( chodzi o to że moja dziewczyna jest bardzo zamknięta w sobie nigdy nie powie nic miłego nigdy nie napisze nic miłego nigdy nie powie kocham cię a mi tego tak bardzo potrzeba próbowałem z nią o tym porozmawiać ale powiedziałą że ona taka jest że nic nie mówi ale swoje wie i swoje czuje a ja jestem romantykiem strasznym uczuciowcem chciałbym dostawać od niej ciepłe sms i miłe słowką typu misiu kochanie że zależy jej że się cieszy że jestem :( w każdej kwestii naszego związku dogadujemy się super tylko to jest problem bo jej jest dobrze tak jak jest a mi jest źle przez to że ona mi nie okazuje w taki sposób uczuć ja się mecze strasznie i bardzo jest mi przykro i nie jestem tak szczęśliwy jak bym chciał :( co mam zrobić chce jeszcze ostatni raz z nią o tym porozmawiać ale jak to zrobić żeby mnie dobrze zrozumiała i żeby rozwiązać jakoś ten problem proszę o pomoć :( moi wszyscy znajomi maja tak fajne związki oni swoim kobietom okazują wiele uczuć po przez słowa i gesty a one im a w moim związku tak nie jest a tak bardzo bym chciał i bardzo tego potrzebuje :(

Gość Kihnunjhjh
Naucz sie ortografii.

Gość nawalona ziutka
Ty też jestes zamknięty,w pewien ortograficzny sposób no ale zawsze:D;)