Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-na-wychowawczym

mamy nie pracujace zawodowo- dorabiacie?

Polecane posty

Gość gość
eeeeee dorabiać? A nie lepiej jakby facet poszedłby gdzies dorobić? Wy i tak macie dużo obowiązków przy dziecku w domu.

Gość gość
tak facet też już dorabia ale chcemy wziąć kredyt na mieszkanie i każądy grosz się przyda

Gość gość
podnosze ciekawy temat;)

Gość malutkaaaa77777
a polecacie moze jakies chalupnictwo i sprzedaz na allegro czegos recznie robionego?? a czy te wszystkie prace przez internet to nie oszustwo? jak to wyglada?

Gość gossssscccc
dorabia, nie powiem jak a raczej zarabiam siedząc w domu bywa,ze i po 300zł dziennie, ale takie "zlecenia" nie sa regularne...cos jakiś czas

Gość malutkaaaa77777
no uchyl rabka tajemnicy prosze:) Jaka to branza?

Gość malutkaaaa77777
za darmo to nawet w ryj nie mozna dostac... jakos w to nie wierze

Gość gość
no własnie to jest stronka na której są adresy gdzie mozna rozne rzeczy dostac za darmo, nie są to jakieś wielkie rzeczy ale ja dostaję np kubki, myszki do komputera, startery do różnych sieci komórkowych i wiele roznych rzeczy które firmy wprowadzają na rynek :) także polecam naprawde http://free.amciu.com/news.php

Gość gość
też zamawiam różne darmowe rzeczy ale nie sprzedaję ich, raczej mam do własnego użytku są to jakieś kremy itd

Gość gość
chce sobię dorobić jako opokunka nad dziećmi ale nie wiem gdzie ?

Gość gość ASIA ASIA
Kochane Mamy Mam pytanie do Was KTO PRACOWAŁ W FIRMIE PRZY UMAWIANIU SPOTKAŃ NA MAMMOGRAFIE ????? Jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ zastanawiam się czy pracować u nich, bo moim zdaniem jest to oszustwo. Piszcie o swoich doświadczeniach nt tej pracy i ile dostałyście wynagrodzenia z tego które powinnyście a może wszystko jest ok i dalej pracujecie na umowę zlecenie w tej firmie ??????

Gość gość ASIA ASIA
Kochane Mamy Mam pytanie do Was KTO PRACOWAŁ W FIRMIE PRZY UMAWIANIU SPOTKAŃ NA MAMMOGRAFIE ????? Jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ zastanawiam się czy pracować u nich, bo moim zdaniem jest to oszustwo. Piszcie o swoich doświadczeniach nt tej pracy i ile dostałyście wynagrodzenia z tego które powinnyście a może wszystko jest ok i dalej pracujecie na umowę zlecenie w tej firmie ??????

Gość mama na wychowawczym
Zapomniałam napisać, ze dorabiam stojąc na trasie :) Mowie wam, dobra kasa z tego idzie.

Gość Edytkaaaa
Jeżeli masz troszkę wolnego czasu, który chcesz dobrze wykorzystać. Spróbuj: Zbierasz punkty za: - Czytanie e-maili - Wypełnianie ankiet - Polecanie znajomych - Rejestrowanie się w innych programach - Kupowanie produktów - Kupowanie w e-sklepach m.in answear, deichmann, zalando, c&a i całej masie innych- tutaj punkty rosną bardzo szybko - I wiele więcej! Odwiedź stronę internetową i zarejestruj się, klikając ten link: https://www.qassa.pl/355140 Do wypłaty potrzeba tylko 50 zł. Wypłaciłam już (a może dopiero) 550 zł. To nie jest zatem żadna ściema, a kieszonkowe, za które możesz sobie sprawić coś fajnego. Nic Cie to nie kosztuję spróbuj bo na prawde warto!