Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trample fun

Jak tam felieton Zwiazdeczko?

Polecane posty

wersji Fiel jeszcze nie wysłałam, za poprawianie swojej się nie wzięłam, bo jakoś nie byłam na silach...mam czas do poniedziałku, także zdążę. co u Ciebie?

Gość DAMbezŁASICZKI
🖐️przykro mi ,ze to nie zwiazdeczka tylko ja:-( a yyy....no...yyy jaki felieton?:-D

Nie no wolę czarnuchów-a jakos tak wyszło-co u Was ,ja z pracy-oczywiście dół nie minał-ale staram sie go olewać i nie zwracac na niego uwagi:-)..... Czy nie bede czasem, spiewać zakochana para tralalalalala:-D

ja tez w robocie siedzę i czekam niecierpliwie do 21 bo potem mam do poniedziałku wolne i jadę zaszaleć ze znajomymi. czemu masz doła? coś zaradzimy.

Gość zwiazdy zajebista masz
prace, chuja robisz a kasa leci :classic_cool:

A....bo nie pomysli jest ...napalilam sie na działkę(budowllaną)rzecz jasna a chyba nici-dupa bo powymyslali urzędasy jakieś pasy zieleni-absurd-jeszcze jakbyscie widzieli w którym miejscu te pasy to by....ehh szkoda gadać:-)

powiem Ci że to takie fajnie ie jest, bo strasznie sie nudze...ale nie mam co narzekac...filmy sobie poogladam, poucze się do egzaminów i jest ok

nie masz kogos kto sie zna? moze da sie to jakos obejść? Trampl4e czemu sie nie odzywasz?

Oj byłabym Zwiazdeczko zazdrosna o trampla ,ale mój niedzwiadek tez do mnie tak mówi:-D....Dziś moj brat jechal do urzedu się zapytac co i jak-najlepsze w tym wszystkim jest to ,że dwa lata temu tego nie bylo-a tu zdziwienie-uppssss.... Zwiazdeczko ja to bym chyba została alkoholiczka-...no z pewnościa bym sie w tym sklepie delektowała-powiedzmy..yyy....nowosciami:-D

Damo co ja zrobię że lubię tak kobietę traktować. Niektórzy biją kobiety a niektórzy traktują jak królewnę i ja należę do tych drugich.

trample fun Ja bardzo się cieszę ,że nasza Zwiazdeczka ma takiego adoratora-bardzo Wam kibicuję:-)...może kiedys weselisko-ja bede świadkowo-a o alkohol nie bedziemy sie martwili-prawda Zwiazdy??:-D

pewnie, alkohol to moja działak...powiem szefowi ze slub sie szykuje, to moze wpusci mnie nawet do rozlewni:D wiesz Damo, ja musze testowac, bo ja tu mam doradzac i znac sie na rzeczy, szkolenia mam to i degustacje byc musza.

Damo nie ma przepisu którego nie da sie obejść , na bank znajdzie sie ktos kto będzie wiedzial jak...ogólnie to moja mama wie wszytsko i zadne sprawy urzędowe je nie straszne, aż sie sama jej boje czasami

Damo oczywiście też lubie być adorowany ale wiesz takie coś musi wyjść od drugiej osoby, nic na siłę, a weselisko? Eh pewnie pozna jakiegoś tam na pomorzu i zapomni o mnie ;-)

Zwiazdeczko to zapytaj mamę czy można jakoś''przesunąć''pas zieleni,ba nawet zrobic wiekszy dla ekologii-a w miejsce powstana dwa budynki i znowu podatki pojda do miasta:-D Trample to juz Ty sie musisz postarać żeby nie znalazła:-0 Zmykam bede za jakieś pól godz🖐️

Damo na takie rzeczy wpływu nie mam, ona nie jest moją niewolnicą i nawet jakby była ze mną to nigdy bym nie chciał aby się tak czuła.

Trample zdradz nam czym sie zajmujesz. Ty za bardzo tajemniczy jesteś . chociaż chyba nie wiem gdzie pracuje Dama, bede musiala zapytac jak wróci

Zwiazduś wybacz że nie chcę pisać już więcej szczegółów na forum o sobie bo mnie poznaliście nie z tej strony a do tego pochodzę z miasta gdzie ludzie sie znają. Co innego pogadać na żywo. Ale pracuję sobie uczciwie.

myślisz, że ludzie z Twojego maista sledza Cię na forum...gdyby tak było to moi znajomi juz dawno by mnie rozszyfrowali....a tak chyba nie jest. no ale dobra. nie z tej strony Cie poznalismy?