Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta sukcesu przez duże S.

Kobieta sukcesu poszukuje "niewolnicy".

Polecane posty

Oczywiście w dużym cudzysłowiu.Pani która będzie chodziła ze mną na zakupy,pomagała przy wyborze ciuchów,zrobi mi pediciure,czasami kupi potrzebne mi rzeczy,makijaż dzienny/wieczorowy,nie mam czasu biegać po kosmetyczkach,chce mieć taką,która po moim telefonie stawi się w moich drzwiach gotowa mi usługiwać,to nie prowokacja!Dobrze aby Pani zrobiła mi masaż kiedy zechce,lub drinka gdy będe miała taką ochote.Dlatego musi być to osoba wszechstronna.Stawka zależy od Pani.Pozdrawiam.

Gość kobieto Sukcesu skąd jestes?
z jakiego miasta a chociaz wojewodztwo podaj

Województwo mazowieckie-Warszawa,ale mam też mieszkanie w Sopocie i Paryżu, dlatego Pani musi być niezależna,bo wraz ze mną będzie podróżować.

Gość kobieto Sukcesu skąd jestes?
a ile lat ma miec ta twoja niewolnica?

Pani będzie też opłacać rachunki,oczywiście gwarantuje umowe,zakwaterowanie i wyżywienie w innych miastach niż Warszawa,w których w danej chwili będziemy.Pani do 30 roku życia.

Innymi słowy interesuje mnie kobieta, która chce podróżować i być w ciągłym biegu, tak jak ja.

Gość Gregora1885
poproszę zatem o kontakt, zaczynam życie od nowa, taka zmiana łącznie z miejscem zamieszkania mi odpowiada

Proszę o kontakt do Pani,jakiś adres email i kilka słów, odezwę się na pewno do jutra wieczora.

Panie zainteresowane proszę aby podały stawke i napisały kilka słów o sobie.Interesuje mnie Pani inteligentna,wykształcenie minimum średnie.Pozdrawiam.

Gość Gregora1885
Jako osoba inteligentna odpowiem, że to Pani dając ofertę pracy powinna podać adres kontaktowy i napisać kilka słów o sobie, nikt nie składa CV do anonimowego pracodawcy, szczególnie na kafeterii gdzie mnóstwo oszustów daje upust swoim fantazjom.