Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problem ...

Onnn242424

Polecane posty

Gość Problem ...

Witam. Otóż mam pewien problem. Podoba mi sie pewna dziewczyna z która chodze do jednej uczelni. Jest ładna fajna towarzyską miła itp. Ona traktuje mnie jak dobrego kolegę - tylko tyle ponieważ ma chłopaka który ją kocha z wzajemnością. Chciałbym ją zdobyć a nie być tylko od rozmów pomocy książkowej. Co mam zrobić ?

Gość Problem ...
Wiele ze sobą rozmawiamy i wiem opowiada mi o swoim chłopaku pytałem sie o niego i widać że o nią dba ale to ja bym chciał być na jego miejscu ...

Gość Problem ...
Dlaczego Ja po prostu jestem nia bardzo zauroczony chciałbym z nią być. Wiem że bedzie cieżko zmienić nastawienie na jej chłopaka ale może udałoby mi sie spróbować?

Gość Problem ...
Bardzo was proszę doradzcie mi. Nie potrzebuje głupich komentarzy typu odczepcie się od niej bo to nie bedzie takie proste widuje ją prawie codziennie oprócz weekendów bo wraca do rodziny i swojego chłopaka. Wiem że planuja ślub ale ja nie chce do tego dopuscic !

Gość Problem ...
Nikt nie chce nic napisać ?? Naprawde nikt nic nie pomoże ??

Gość Problem ...
Powiedzcie mi co mam zrobić aby rzuciła go ? Jakies fotki śledzić go czy co ? nie mam pomysłów jak ją uwiesć rozkochać