Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

Ile kosztuja u Was mieszkania?

Polecane posty

Gość ewrfewrew
Wrocław, dom około 150 m2, 400 tys 🖐️ mieszkania nie wiem dlaczego ale są trochę droższe :classic_cool:

Gość yyyhmyyy
U mnie w ok. 40tyś mieście kawalerka kosztuje najczęściej 60-70tyś. zł. Natomiast kawalerka do remontu ok. 40-50tyś. zł. wszystko zależy w jakiej okolicy i jakim budynku ona się mieści. Mieszkania 2-pokojowe kosztują średnio 150 - 170tyś. zł, ale wczoraj znalazłam bardzo ładne 2-pokojowe w fajnej okolicy nie wymagające remontu za 100tyś. ale to rzadkość!!!

Gość yyyhmyyy
Aha, zapomniałam o metrażu, ta kawalerka za 60tyś. miała metraż 25,4m a to dwupokojowe za 100tyś, miało 40m.

Gość yyyhmyyy
tele-echo - to dwupokojowe mieszkanie? I pewnie do kapitalnego remontu?

Bydgoszcz, 150 m2 + taras 75 m2, lux apartament dwupoziomowy - 650.000 zł (do negocjacji), przeceniony z 800.000 zł pół roku temu :D

Gość pytajka pytająca
My kupilismy 3 lata temu mieszkanie i ceny utrzymuja sie na tym samym poziomie. Gdynia,53m2,255 tyś,rynek wtórny,mieszkanie po remoncie.

Gość yyyhmyyy
Po cholerę komuś 150m2? Musialabym napłodzić niezła gromadę żeby był sens ogrzewać taki kolos i do tego sprzątać. Dla normalnego małżeństwa z 2 dzieci wystarczą 55-60m2

Gość pytajka pytająca
wielbiciel 70B -jestes normalnie smieszny :O

Gość yyyhmyyy
bynajmniej nie gniciemy sie. Pisze o polskich realiach, prad, gaz drogi, wiec jak tu ogrzewac taka chawire. Pewnie masz jak moja kolezanka, ona ma 180m2, a gniezdza sie w 1 pokoiku w ktorym wlaczaja ogrzewanie, bo po co wszedzie, skoro ich jest troje. Hahaha, dobre, co. Jak do nich przychdze, to wracam zmarznieta jak cholera. "Zazdroszcze" im bardzo takich wlosci. Kupili sobie ostatnio odziez termalna czy jak to tam się zwie, zeby im w domu cieplo bylo :D

Ja wolalabym maly, parterowy domek, do 100m2... taki apartament z duza dzialka. Wiecej m2 to umeczenie... spokojnie na 100m2, zmieszcze sypialnie 3,garderobe,suszarnie malenka... do tego ladny salon. calosc ok. 250tys +dzialka.

16:32 pytajka pytająca ale o co Tobie chodzi?? autorka pytała o ceny ogólnie, dowolny metraż w dowolnym mieście... więc na swoim przykładzie podaję ceny mieszkań w mieście i o metrażu, który mnie interesuje ;)

tak, glownie pytam o miasto, metraz i cene. W miescie oddalonym ode mnie o 20km, a 25km od powiatowego, 60km od Warszawy, jest to sprzedania dom, ok. 160m2. z lat 90. Stan w sumie prawie surowy otwarty, bo okna do wymiany,jak z tynkami nie wiem. Cena 140tys. a miasto... i to nawet ok . Okazje sie zdarzaja.,

Sama bym taki dom chetnie kupila, gdyby nie to, ze mam dzialke 2km od swojego miasteczka, grunt i jesli budowa to tu. W miescie jak juz to mieszkanie,dlatego pytam. A ta moja dzialka ma duzy ubytek-jest przy trasie. Glosno.

Gość Senny lot kaczki po jaja
Warszawa dom 225m2 działka 1700m2 cena 1300000 zł

Gość pytajka chyba przesadzasz
wyobraz sobie, ze niektorzy lubia przestrzn, duzy salon, duza kuchnia itp, skogo stac go bylo na takie mieszkanie, to stac go i na jego utrzymanie, nie kazdy zarabia najnizsza krajowa, wiec nie drwij z ludzi ktorych nie znasz jak by was bylo stac na wieksze mieszkanie to pewnie byscie takie kupili i byscie nie patrzeli na aspekt ekonomiczny, bo fajnie miec duzy salon, duza kuchnie ze stolem, duzy pokoj dla dzieciakow zeby mialy sie gdzie bawic, przestronna sypialnie, garderobe i schowek na szczotki;-):-P pewnie ze mozna mieszkac w 50-60 metrach, ale komfort juz nie taki jak w 80m pozdrawiam

Gość Senny lot kaczki po jaja
Ha ha niezłe. Duże mieszkanie zawsze można zamienić na małe i parę złotych zostanie. W drugą stronę to raczej nie działa.