Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forummowiczkaaaa!!

do mezczyzn - dziwne zachowanie faceta na 2 spotkaniu

Polecane posty

Gość forummowiczkaaaa!!

witajcie, poznałam mezczyne, - przystojny, wyksztalcony, mily, zabawny itp itd. umowilismy sie, pozlismy na kolacje, ja bardzo dobrze czulam sie w jego towarzystwie, do domu wrocilam oczarowana. ponownie zaprosil mnie na randke - tym razem do kina - i w trakcie senasu pocalowalismy a potem on sie zaczal sie dziwnie zachowywac, zaczal mi szeptac do ucha, ze chcialby mnie "wylizac", ze go podniecam strasznie i kiedy myslal, ze nie widze,...dotykal sie przez chwile przez spodnie. zapytal mnie czy sie masturbuje. na koncu wyznal, ze kiedys wspolnie z kolega uprawiali sex z jedna kobieta. jestem zdezorientowana bo roznica miedzy 1 a 2 spotkaniem byla szokujaca! Myslalam, ze to super facet na poziomie, a teraz mysle, ze to jakis popapraniec. on nalega na 3 spotkanie. co o tym sadzicie Waszym meskim okiem???!!

Gość gajowy_mrugała
wow :D dobre ja bym cie zgwalcil w tym kinie :D

Gość powiem i ja......
no cóż facet jak dla mnie ma zbyt szybie tempo i jest zbyt bezpośredni zważywszy na to że to dopiero 2 Wasza randka...a ta opowieść o trójkąciku dałaby mi do myślenia sama musisz zdecydować czy chcesz dalej brnąć w tą znajomość czy nie albo zastosuj zasadę do trzech razy sztuka i zobaczysz jak dalej się będzie zachowywał

Gość loopa z kloopa
((((((( :classic_cool: )))))) yebniety on, yebnieta Ty, ze pytasz o takie oczywistosci :D i jeszcze facetow, no ludzie ;)

Gość forummowiczkaaaa!!
nie wiem czy to mozna nazwac zbyt szybkim "tempem", bo to po prostu jest chyba nie na miejscu - dotykanie sie i w ogole w kinie na 2 randce. juz sama nie wiem czy facet jest popieprzony, czy po prostu ma odwage mowic i robic to o czym wszyscy inni faceci mysla, tylko boja sie powiedziec. jak byscie zareagowali gdyby jakas dziewczyna poszla z wami do kina, nei znacie jej a ona sie dotyka???? choc pewnie was, mezczyzn to by krecilo! :)

Gość co najwyżej zasłużył
na trzecim spotkaniu facet zdejmie z Ciebie skórę i ubierze na siebie

Gość boooooooshhhh
Jesteś naprawdę idiotką, że pytasz o coś, co powinnaś sama rozumieć - tak, facet jest nie na miejscu, zachowanie go dyskwalifikuje, myśli głównie o tym, żeby cię przelecieć na 10 sposobów, najlepiej z kolegą. Może i poza tym jest fajnym facetem, jeśli ci nie przeszkadza publiczna masturbacja.

Gość grillowy_pan
wow co za opowieść! ;)

Gość Wyzszasfera
Sory za literówke ^ ^ ^

Gość zawiedziony1410
zgadzam sie z innymi, musisz poszukac faceta ktory lepiej ukrywa co mysli ;)

Gość hahahahahahaa
co za typ! doprawdy o czymś takim jak zyje nie słyszałem!

Gość carolaina
takie zachowanie nie mija. Po tygodniach miesiącach, latach wychodzi jeszcze bardziej.

Gość agataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
podobasz mu sie :)

Gość EYWtw
Po prostu chce cię jak najszybciej zerżnąć , raz potem drugi, trzeci i powie ci "bye".